Kasumović ugostio članice PK “Iskre”, izborile plasman na Evropsko prvenstvo u Novalji

Gradonačelnik Zenice Fuad Kasumović ugostio je danas u svom kabinetu članice Plesnog kluba “Iskre”, koje su nedavno učestvovale u Beogradu na Internacionalnom takmičenju u plesu. Na ovom takmičenju osam djevojčica predstavljale su Zenicu i uspjele izboriti plasman na Evropsko prvenstvo koje se planira održati u septembru u Novalji.

Ovom prilikom gradonačelnik Kasumović čestitao je djevojčicama na postignutim rezultatima, ali i obećao im punu podršku Gradske uprava Zenica na čelu sa njim.

“Biti rame uz rame sa svjetskim profesionalcima, ostvariti tako zapažene rezultate, ali i izboriti plasman na prvenstvo u Novalji zasigurno je vrijedno pažnje. Čestitam vam što i na ovaj način promovišete svoj grad, a Gradska uprava sa mnom na čelu stoji vam na raspolaganju za svaki vid pomoći. Budžet Grada Zenica je i vaš novac, a mene ste samo izabrali da ga pravilno raspoređujem. Podržavam sve što je od interesa za ovaj grad, posebno projekte u kojima su mladi, tako da podrške neće izostati ni u vašem slučaju”, poručio je gradonačelnik Kasumović.

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU