Katalog potencijalnih projekata u SBK / Bazen Turbe, izgradnja zatvorene tržnice s javnom garažom u Travniku…

U skladu sa zakonskim i podzakonskim okvirom za javno – privatno partnerstvo Srednjobosanskog kantona, Javna tijela sa područja kantona identifikovala su potencijalne projekte javno – privatnog partnerstva koji su uvršteni u Katalog potencijalnih projekata na nivou Kantona za period od 2021. do 2023. godine.

Katalog se sastoji od 25 potencijalnih projekata javno – privatnog partnerstva za okvirni srednjoročni (trogodišnji) period od 2021. do 2023. godine i 11 projekata koji se planiraju realizovati u 2021. godini i ima za cilj dati pregled potencijalnih projekata i pobuditi interesovanje javnog i privatnog sektora.

Pozvamo domaće i strane investitore da se upoznaju sa Katalogom potencijalnih JPP projekata za period 2021. – 2023.godine, te da nas kontaktiraju za realizaciju projekata i postanu dobri partneri javnih tijela koji su ponudili veoma interesantne projekte, poručili su.

Kada je u pitanju Travnik radi se o projektima izgradnja zatvorene tržnice sa javnom garažom, bazen Turbe te izgradnja stambeno-poslovnog objekta u naselju Dolac.

Detalje pogledajte OVDJE.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU