KATEGORIZACIJA RAZGOVORA Viber dobio opciju koja će vas oduševiti

Aplikacija za direktnu razmjenu poruka Viber dodala je novu opcije organizacije četa pod nazivom „Folders“ koja vam omogućuje kategorizaciju razgovora u više mapa za čet.

Njegova matična kompanija, Rakuten, objavila je da je globalno predstavljanje opcije počelo i da će biti dostupna svim korisnicima koji koriste Viber v22.0 (ili noviju) u sljedećih nekoliko mjeseci.

Možete stvoriti do pet različitih mapa za čet, koje će se pojaviti kao ikone u obliku tableta na vrhu zaslona. Možete ih preimenovati prema svojim željama, označiti sve razgovore unutar mape kao pročitane i dodati razgovore jedan na jedan, grupne razgovore, kanale i zajednice u mape za razgovor.

Ne postoji ograničenje broja razgovora koje možete uključiti u mapu.

EVO KAKO DA SE ZAŠTITITE MUP Srpske upozorio na prevare preko vibera

Međutim, možete dodijeliti jedan čet u više mapa.

Važno je napomenuti da će mape za čet biti dostupne korisnicima s više od 10 četova u aplikaciji. Neće podržavati određene četove kao što su skriveni četovi, poruke s Viber Paya, firme i interakcije s korisnicima. Ako nisu vidljive, možete aktivirati mape dodirom na opciju „Više“ na glavnom zaslonu za čet- „​​Upravljanje mapama“.

Uz navedeno, „Folders“ nije prva ponuda firme u industriji. Opcija je dostupna na Telegramu od 2020. godine, gd‌je takođe možete dijeliti svoje mape za čet s drugim korisnicima. Tek treba stići na jednu od najvećih platformi za razmjenu poruka, Vacap.

Platforma u vlasništvu Meta trenutno vam omogućuje filtriranje nepročitanih poruka na zaslonu za čet.

Vacap takođe testira opciju koja će vam omogućiti filtriranje grupnih razgovora i poruka od kontakata, prenose „Grude“.

BONUS VIDEO

KATEGORIZACIJA RAZGOVORA Viber dobio opciju koja će vas oduševiti appeared first on Aloonline.ba.

aloonline.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU