Kids pary u Tuzli: Mališani plešu sa Miki Mausom!

U okviru Kids Tuzla film festivala, Centar za ples i rekreaciju organizira Kids party pod nazivom „Zapleši sa Miki Mausom.“ U subotu, 12.10.2019., u prostorijama CPR-a (bivši Dom Mladih) održava se zabava za djecu, kojoj će prisustvovati i likovi iz bajki.

„Zar naši mališani ne zaslužuju dan kao iz bajke? Sigurno da im druženja i smijeha nikad nije dosta, zbog toga smo odlučili organizirati Kids party u našem Centru gdje ćemo plesati, sklopiti nova prijateljstva i dobro se zabaviti.“ – kazala je Azra Bajraktarević, PR Centra za ples i rekreaciju Tuzla.

Vrijeme početka zabave je u 16:30 sati.

„Sokići su spremni, Miki Maus je spreman, naši treneri jedva čekaju svu dječicu koja će doći. Ovakvi događaji su potrebni Tuzli, zapravo generalno našem cjelokupnom društvu. Ako želimo da nove generacije odrastaju zdravo, da promovišemo pozitivan stav prema sebi i okolini, što je misija našeg Centra, onda moramo činiti stvari koje odgovaraju tome. Ples utiče na pravilan razvoj tijela, na motoriku, gracioznost, povećava hormon sreće, ali istovremeno utiče i na socijalizaciju i sigurno veću otvorenost prema drugima.“ – rekla je Azra Bajraktarević, PR Centra za ples i rekreaciju Tuzla.

Ukoliko želite da i vaš mališan bude dio ovog nesvakidašnjeg događaja u Tuzli, dovoljno je samo ponijeti čistu obuću i doći u prostorije Centra za ples i rekreaciju.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU