KISELJAK DOMAĆIN SVJETSKOG PRVENSTVA U RIBOLOVU


U Kiseljaku od 15. do 19. svibnja sve će biti u znaku ribolova. Naime, tada se održava svjetsko prvenstvo u ribolovu, a Kiseljak će kao domaćin ugostiti ribolovce iz cijelog svijeta. Natjecat će se 22 ekipe s preko dvije stotine zaljubljenika u ovaj sport koji će doći iz daleke Afrike, Azije, Amerike i svakako mnogih europskih zemalja, potvrdio nam je to Danijel Kobačić, predsjednik Sportsko ribolovnog saveza BiH koji je ujedno organizator prvenstva u suorganizaciji s Općinom Kiseljak.
“Nije bio lagan put doći do toga da budemo domaćini jednog svjetskog prvenstva, to su dvije godine naporne borbe, ali evo uspjeli smo na kraju”, kazao je Kobačić.“Natjecanje će biti održano na potezu od novog Doma zdravlja do mosta u Potkraju što je nekih 3 km vodotoka rijeke Lepenice. Dio natjecanja će biti održan i u Busovači na području revira na rijeci Lašvi”, objašnjava nam Kobačić.Pripreme za ovaj veliki događaj su već krenule. U tijeku je čišćenje terena uz rijeku Lepenicu, nakon toga slijedi veliko poribljavanje te se nadamo da će i Kiseljak dobiti jedan revir na rijeci Lepenici.

kiseljak domaćin svjetskog prvenstva u ribolovu kiseljak domaćin svjetskog prvenstva u ribolovu kiseljak domaćin svjetskog prvenstva u ribolovu kiseljak domaćin svjetskog prvenstva u ribolovu

Ribolovci iz Kiseljaka se zahvaljuju na velikoj potpori Općini Kiseljak i načelniku Mladenu Mišuriću-Ramljaku, Ministarstvu obrazovanja, znanosti, mladih, kulture i športa KSB na čelu s ministrom, Bojanom Domićem te Turističkoj zajednici KSB.

Također, veliku pomoć imamo od Civilne zaštite Općine Kiseljak i naših vatrogasaca.
Molimo vlasnike privatnih zemljišta, da ne budu uznemireni našim izlaskom na teren, želimo poslati najljepšu sliku našeg Kiseljaka, pojašnjava Kobačić.

centralna.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU