KO GUBI GLAVU, A KO JE HLADAN KAO LED? Kako se horoskopski znakovi ponašaju kada su nesretni u ljubavi

Nije svejedno kada osjetite da se ljubav polako gasi, a svaki čovjek ima svoje mehanizme pomoću kojih se bori sa tim. I to zavisi od horoskopskog znaka. Pa, dok neki čupaju kosu sa glave, drugi će nabaciti najslađi osmjeh dok im se duša raspada.

Ovan

Kada se zaljubi, Ovan želi da dijeli sve aspekte svog života s partnerom, uključujući i sitnice. No, ako počne isključivati partnera iz svakodnevnih aktivnosti, to može biti znak da veza nije više održiva.

Bik

Kada je nesretan, Bik često negira svoje emocije i trudi se da stvori privid da je sve u savršenom redu u njegovom životu. Veliki dio njihove sreće zavisi od toga kako ih drugi ljudi percipiraju.

Blizanci

Postaju dezorijentisani i rastreseni kad nisu sretni. Tada se fokusiraju na sve, osim na svoj odnos koji se urušava, i obično krive druge za svoje nezadovoljstvo.

Rak

Postaje pedantan kada ima problema u vezi. Ponekad će otvoreno razgovarati o problemima, ali često će biti pasivno-agresivan jer se boji suočavanja s istinom.

Lav

Prvo postaje agresivan, a zatim ignoriše sve probleme u vezi. Njihova brutalnost može biti izražena kad su nesretni, a kasnije počinju iskazivati znakove nesigurnosti.

Djevica

Pokušavaju se posvetiti svemu i svačemu kako bi skrenule misli od svojih problema. Tada postaju paranoične i stvaraju najcrnje scenarije u svojoj glavi.

Vaga

Kada nije sretna u vezi, preusmjerava svoju pažnju na posao i doslovno će se potruditi da izgori na radnom mjestu.

Škorpija

Obično ignorišu probleme i ponašaju se kao da je sve u redu. No, zbog njihove strastvene prirode, problemi će brzo izaći na površinu.

Strijelac

Kad nije zadovoljan u vezi, postaje agresivan i često pravi nepotrebne izlive emocija.

Jarac

Jarac će se truditi da zadrži kontrolu nad situacijom i razmišljati o racionalnim rješenjima svojih problema u vezi.

Vodolija

Vodolije će se usmeriti na ostvarivanje svojih životnih ciljeva, koje su privremeno stavili po strani zbog ljubavi. Ključni pokazatelj je da će se više posvetiti svojoj karijeri.

Ribe

Počeće da istražuju svijet i traže nove avanture umjesto da se posvete partneru i zajedničkim snovima.

BONUS VIDEO:

KO GUBI GLAVU, A KO JE HLADAN KAO LED? Kako se horoskopski znakovi ponašaju kada su nesretni u ljubavi appeared first on Aloonline.ba.

aloonline.ba

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU