KO JE PREDSTAVNIK MUDROSTI, A KO NEVINOSTI Zodijak otrkiva koliko vam je „stara duša“

Postoje vjerovanja da su neke duše reinkarnirane još davno, na samom početku ljudskog postojanja. Pročitajte koliko je stara duša svakog člana zodijaka.

Ovan – Ovaj znak ima relativno novu dušu. Tokom svog putovanja Ovan je stekao mnoga znanja i iskustva, ali on nije ni na polovini puta koje je pred njim. Tek mu predstoji mnoštvo novih lekcija i mudrosti.

Bik – Duša Bikova je u srednjem dobu. Oni već posjeduju mnogo mudrosti stečene kroz razna iskustva, ali ih i pored toga čeka rad na sebi i niz novih saznanja o svom unutrašnjem svijetu.

Blizanci – Oni imaju stariju dušu. Zbog nje su Blizanci otporniji i mudriji. Potkovani mudrošću, nosioci ovog horoskopskog znaka žele da isprobaju nove stvari u aktivnosti, neki hobi koji će im donijeti stimulaciju, prenosi Atma.

Rak – Rakovi imaju staru dušu i oštar um. Osjećaju se mladi u srcu, ali ipak posjeduju mudrost i jasno sagledavaju stvari. Zbog toga privlače ljude kojima je potreban njihov životni savjet.

Lav – Poput mudre, starije osobe, Lavovi imaju drevnu ali živahnu dušu. Djeluju kao da su proživjeli već hiljadu života i čvrsto stoje na zemlji.

Djevica – Tajna i misterija obavijaju dušu Djevice. Njihova duša je prava zagonetka, jer je istovremeno i infantilna ali i napredna. Ona je mješavina svega u isto vrijeme, pa je jako teško dešifrovati je.

Vaga – Duša Vage je iskusna i drevna. To nije loša stvar, ali kroz sve te živote, usljed različitih doživljaja i iskustava, Vage su postale iscrpljene.

Škorpija – Duša Škorpija nalazi se na svom vrhuncu i željna je avanture, akcije i uzbuđenja. Ipak, istovremeno je i umorna od svih prepreka i stvari koje joj često stoje na putu.

Strijelac – Duša ovog horoskopskog znaka je poput tinejdžera. Mlada je, divlja i bezbrižna. Uživajte u vožnji dok traje, jer će biti gotova prije nego što to mislite.

Jarac – Jarac ima prekrasnu, staru i hrabru dušu. Njihova duša prošla je kroz neizrecive priče i situacije i sada joj je potreban mir. Vrijeme je posmatranje i promišljanje svega što je do sada doživjela.

Vodolija – Duša Vodolije je poput duše djeteta – mlada i nevina. Njena mladost se ne ogleda u nezrelosti i neiskustvu, već u opuštenosti i bezbrižnosti. Ispunjena je lakoćom.

Ribe – Ribe imaju mladu i razigranu dušu. Nova je u životu i u svemu što je čeka u njemu, pa to Ribe tjera da pronalaze ljepotu na najčudnijim mjestima i u najneobičnijim stvarima. Njihova nevinost je osvježavajuća i potrebna u današnjem svijetu.

BONUS VIDEO:

KO JE PREDSTAVNIK MUDROSTI, A KO NEVINOSTI Zodijak otrkiva koliko vam je „stara duša“ appeared first on Aloonline.ba.

aloonline.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU