-0.1 C
Sarajevo
Utorak, 7 prosinca, 2021
Još

  Komemorativni centar u Tuzli traži četiri radnika, evo uslova

  ()

  JKP ‘Komemorativni centar’ d.o.o. Tuzla raspisuje JAVNI KONKURS za prijem radnika u radni odnos na određeno vrijeme u trajanju od dvije godine sa probnim radom od tri mjeseca.

  Konkurs se raspisuje za slijedeća radna mjesta:

  Pogrebnik u mrtvačnici – 2 izvršioca i Pomoćni cvjećar također 2 izvršioca.

  Pored općih uslova predviđenih Zakonom o radu Federacije BiH, kandidat mora ispunjavati i posebne uslove:

  1. Završena osnovna škola,

  2. Najmanje šest mjeseci radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima.

  a) Opis poslova pogrebnik u mrtvačnici: vrši poslove vezane za pripremu pogreba, koje uključuju organizovanje i obavljanje transporta, pripremu grobnog mjesta te sam čin pogreba, odgovoran je rukovodiocu Službe, obavlja poslove dopremanja i pripreme umrlih za čin pogreba u predviđenim prostorijama, održava čistoću mrtvačnice, stara se o sredstvima rada koje zadužuje, pri vršenju poslova vodi računa o dignitetu umrlih i njihovih porodica, materijalna odgovornost za savjestan rad, obavljanje i drugih poslova, prema nalogu neposrednog rukovodioca.

  b) Opis poslova pomoćni cvjećar: pomaže cvjećaru u obavljanju poslova, obavlja poslove kopanja grobova i ostale slične poslove, odgovoran je rukovodiocu Službe, uzgaja cvijeće u staklenicima, održava vrt i druge površine preduzeća i/ili groblja, materijalno odgovora za robu i sredstva koje zadužuje, obavljanje i drugih poslova, prema nalogu neposrednog rukovodioca.

  Prijavu sa potrebnim dokumentima sa naznakom “Prijava na konkurs za radno mjesto pogrebnik u mrtvačnici | pomoćni cvjećar” dostaviti lično ili putem pošte na adresu: JKP „Komemorativni centar“ d.o.o. Tuzla, Kojšino 31, 75000 Tuzla. Nepotpune, neblagovremene i neuredne prijave neće se uzimati u razmatranje. Oglas ostaje otvoren 15 (petnaest) dana od dana objavljivanja.

  Javni konkurs u cjelosti možete preuzeti OVDJE.

  Koliko je koristan ovaj tekst?

  Prosjek ocjena / 5. Broj glasova:

  Članak još nema ocjena. Neka tvoja bude prva!

  Žao nam je što vam se članak nije svidio. Trudimo se da budemo bolji!

  Pomozite nam da unaprijedimo sadržaje!

  Recite nam kako možemo poboljšati sajt?

  NAJNOVIJE VIJESTI
  Možda vas zanima I OVO