Kompanija dm potpisala Ugovor o pristupanju Filantropskom forumu BiH

Uzorno djelovanje u društvenoj zajednici i čovjek u središtu poslovanja čine dm filozofiju i načela na kojima je zasnovan princip dm poslovanja.

Kao nastavak filantropskog djelovanja u društvu dm kompanija potpisala je Ugovor o pristupanju Filantropskom forumu BiH te će u narednom periodu kao članica dati svoj značajan doprinos u pozicioniranju filantropije, jedne od temeljnih vrijednosti našeg društva.

„Tijekom šesnaest godina našeg poslovanja u BiH, nastojali smo društveno odgovornim aktivnostima obuhvatiti sve sfere i izazove društva te, kad god smo mogli u aktivnosti uključiti i naše zaposlenike, kupce te bh. građane. U tom duhu ćemo i nastaviti djelovanje te nastaviti sa realizacijom inovativnih filantropskih inicijativa u Bosni i Hercegovini. Drago mi je što ćemo potpisivanjem pristupnice Filantropskom forumu BiH dati svoj doprinos, zajedno s ostalim članicama,  u postavljanju temelja koji će inspirisati druge kompanije za realizaciju filantropskih ideja i dobrih praksi u budućnosti“ – izjavio je Damir Šlosel, direktor dm kompanije u BiH.

Potpisivanjem pristupnice Filantropskom forumu BiH veliki broj kompanija će kroz članstvo u ovoj jedinstvenoj platformi koja ujedinjuje dobro dati svoj doprinos u građenju ekosistema za filantropiju, unapređenje pravnog okvira i afirmaciju filantropije u društvu.

Za svoje filantropsko djelovanje kompanija dm dobila je različita priznanja i nagrade, od kojih su posljednje Specijalna nagrada DOBRO za inovativan pristup filantropiji te regionalno priznanje za filantropiju SIGN Network.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU