5 C
Sarajevo
Ponedjeljak, 29 studenoga, 2021
Još

  Konzum otvorio novu prodavnicu u Doboju

  ()

  Konzum je danas otvorio novu prodavnicu u Doboju na adresi Ćuprijska 14. Prodavnica se prostire na više od 150m2 i nudi bogat asortiman prehrambenih i neprehrambenih proizvoda za svakodnevne potrebe domaćinstva. Asortiman je prilagođen lokalnim navikama kupaca s posebnim naglaskom na ponudu dnevno svježeg i kvalitetnog voća i povrća, pekarskih i delikatesnih proizvoda te osnovnih životnih namirnica uz značajnu zastupljenost proizvoda domaće proizvodnje. Dodatnu specifičnost asortimana čine proizvodi Konzumovih robnih marki sa najboljim omjerom cijene i kvalitata.

  Današnjem otvorenju prodavnice prisustvovao je veliki broj kupaca koji će od sada na veoma atraktivnoj i pristupačnoj lokaciji u Doboju imati na raspolaganju dobro snabdjevenu prodavnicu za obavljanje svakodnevne kupovine po pristupačnim cijenama, a dodatnu uštedu kupcima će osigurati redovne akcijske ponude.

  Na dan otvorenja prodavnice najsretniji kupci su nagrađeni vrijednim poklonima na kolu sreće, a svaki stoti kupac dobio je cijelu kupovinu potpuno besplatno. Pripremljena je velika roštiljada uz pivo i sokove, a potom osvježenje uz sladoled, slatke poslastice i tortu. Najmlađi kupci uživali su u zabavi sa razigranim maskotama.

  U novootvorenoj prodavnici u Doboju zaposleno je 7 novih zaposlenika.

  „Mi u Konzumu smo u proteklom periodu intenzivno radili na pripremama za širenje naše mreže prodavnica, koje smo započeli nedavnim otvaranjem nove prodavnice u centralnom dijelu Sarajeva. Današnje otvorenje prodajnog objekta u Doboju je nastavak niza otvorenja koja će uslijediti u narednom periodu. Veoma smo zadovoljni jer je otvorenje prodavnice u Doboju privuklo veliki broj kupaca, drago mi je da su prve reakcije na sve što smo im ponudili izuzetno pozitivne jer nam je to najbolja potvrda da smo napravili dobar posao. Naša je obaveza da i u budućem radu učinimo sve kako bi sva realna očekivanja naših kupaca po pitanju ponuđenog asortimana, cijena i usluge te generalno ugodnosti kupovine bila ispunjena kako ovdje u prodavnici u Doboju tako i u cijeloj mreži koja sada broji više od 160 prodavnica u Bosni i Hercegovini.“ – izjavio je Stipan Škoro, direktor Sektora maloprodaje Konzuma.

  U okviru planiranog širenja maloprodajne mreže, Konzum će do kraja juna otvoriti još pet novih prodajnih objekata na području istočne Bosne, dok će jedan novi prodajni objekat većeg formata biti otvoren u Hercegovini. U interesu kompanije je da za svoje kupce otvori prodavnice na najatraktivijim lokacijama, te svi koji posjeduju adekvatan poslovni prostor i zainteresovani su za iznajmljivanje mogu stupiti u kontakt sa predstavnicima Konzuma putem mail adrese [email protected]

  Koliko je koristan ovaj tekst?

  Prosjek ocjena / 5. Broj glasova:

  Članak još nema ocjena. Neka tvoja bude prva!

  Žao nam je što vam se članak nije svidio. Trudimo se da budemo bolji!

  Pomozite nam da unaprijedimo sadržaje!

  Recite nam kako možemo poboljšati sajt?

  NAJNOVIJE VIJESTI
  Možda vas zanima I OVO