-0.1 C
Sarajevo
Utorak, 7 prosinca, 2021
Još

  Košarkom za toleranciju

  ()

  U organizaciji koalicije “Uvažavanje” i Ženskog košarkaškog kluba Livno, uz potporu Misije OESS-a u BiH, u nedjelju, 21. srpnja, Livno će četvrtu godinu zaredom biti domaćin turnira u uličnoj košarci “Košarkom za toleranciju”.

  Na turniru koji počinje u 10 sati, nastupit će košarkašice iz Livna i Drvara, a događaj će imati i humanitarnu dimenziju.

  Pripadnici tri vjerske zajednice s području Županije pripremit će kolače, palačinke i ostala peciva za posjetitelje koji će simboličnom kupnjom slastica, ubacivanjem donacije u za to pripremljene kutije, pomoći uređenje i asfaltiranje prilaza i postavljanja rukohvata prema kući obitelji Budić, čiji članovi, sestra i brat Ana i Ivan boluju od multiplo skleroze.

  Asfaltiranje pristupnog puta u mnogome će olakšati samohranoj majci Blaženki izvoženje invalidskih kolica do ceste, kao i pristup vozilu hitne pomoći.

  Košarkašice iz Drvara i Livna, pored nastupa na turniru, sudjelovat će i na radionici „Grafiti – od ulične umjetnosti do kaznenog djela“ koja će se održati u PTC Forum s poečtkom u 14.30.

  Istoga dana, za drugu skupinu mladih iz Livna bit će upriličena radionica na temu “Predrasude i izgradnja mira”, a početak je planiran u 16.30 sati, najavili su organizatori.

  (FENA)


  Koliko je koristan ovaj tekst?

  Prosjek ocjena / 5. Broj glasova:

  Članak još nema ocjena. Neka tvoja bude prva!

  Žao nam je što vam se članak nije svidio. Trudimo se da budemo bolji!

  Pomozite nam da unaprijedimo sadržaje!

  Recite nam kako možemo poboljšati sajt?

  NAJNOVIJE VIJESTI
  Možda vas zanima I OVO