Krajem tjedna stižu nam ljetne temperature do 30 stupnjeva
krajem tjedna stižu nam ljetne temperature do 30 stupnjeva

Nakon kratkotrajnog zahlađenja, od utorka (26.03.) nas očekuje izražena južina. Osjetno zatopljenje, povremeno jak do lokalno olujan jugo, a prema kraju ožujka i u prvim danima travnja ljetne temperature zraka.

Bez dugotrajne stabilizacije vremena. Sunčane dane brzo bi prekidale povremene fronte uz kišu, pljuskove a obzirom na visoke temperature i lokalno grmljavinska nevremena, navodi BHMeteo.ba.

utorak se sa jugozapada očekuje postepeno naoblačenje uz kišu i pljuskove koji će najprije zahvatiti Hercegovinu i zapad Bosne. Kasnije tijekom dana lokalno kiša i u ostatku zemlje. Temperature u porastu a jugo u postepenom jačanju, navode meteorolozi.

– Srijeda i noć na četvrtak nam donose dinamične odlike vremena. Umjeren do jak jugo uz lokalno olujne udare i promjenivu naoblaku. U noći na četvrtak zahvatit će nas nova fronta sa zapada donoseći prolazno kišu i pljuskove sa grmljavinom širom zemlje. Tijekom četvrtka vrijeme bi se postepeno stabiliziralo.

Od petka više sunčanog vremena i svakim danom sve toplije sa temperaturama preko 25°C, a lokalno i do 30°C, objavio je BHMeteo.

krajem tjedna stižu nam ljetne temperature do 30 stupnjevawww.vitez.info

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU