KRAJIŠNIK SE NE POSTAJE, KRAJIŠNIK SE RAĐA Mališan obavijen trobojkom pjevao pjesme Baje Malog Knindže – njegova izvedba oduševila srpski rod (VIDEO)

Pjevač krajiške muzika Mirko Pajčin, poznatiji kao Baja Mali Knindža na nastupima često dovede atmosferu do usijanja. Na njegovim koncertima uvijek se traži karta više, a sale budu preplavljene i mladima, a i starima – kako bi se reklo „publika od 7 pa do 77 godina“.

U ovom slučaju, sve simpatije na jednom Bajinom nastupu pobrao je presimpatični dječak okruglog lica , koji po našoj procjeni ima upravo oko 6-7 godina.

Na snimcima koji su preplavili društvene mreže vidi se mališan koji od srca pjeva Bajine hitove – „Srpska Atina“ i „Samo je moj stari znao“. U jednom momentu neodoljivog malog Krajišnika obmotali su srpskom trobojkom, što je izazvalo lavinu emocija kod publike.

@nikolahercegovac5♬ original sound – nikolahercegovac5
@anjica.02Боже❤❤❤♬ original sound – Anjica02

BONUS VIDEO:

KRAJIŠNIK SE NE POSTAJE, KRAJIŠNIK SE RAĐA Mališan obavijen trobojkom pjevao pjesme Baje Malog Knindže – njegova izvedba oduševila srpski rod (VIDEO) appeared first on Aloonline.ba.

aloonline.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU