Kraljevi obavili pripreme na Vlašiću

Nogometaši NK Jajce boravili su proteklih dana na Vlašiću gdje su u moderno opremljenom sportskom kompleksu Hotela Sunce obavili završne pripreme za početak nove sezone. Jajački Kraljevi sa pobjedničkim ambicijama ulaze u prvenstvene duele u okviru Kantonalne lige SBK.

„ Na Vlašiću smo imali idealne uvjete za rad, teren sa umjetnom travom, moderno opremljena teretana, dvorana, bazen…imamo samo riječi pohvale za domaćine. Radili smo naporno kako bismo natjecateljske izazove dočekali maksimalno spremni. Na žalost, zbog obaveza na poslu nisam imao sve nogometaše na raspolaganju ali smo dali priliku i mlađim igračima da se nametnu,“ istakao je Nijaz Zukić, trener Kraljeva.

Zukić je na Vlašić vodio slijedeće nogometaše: Kahrić  Mustafa, Čosić Adis, Crnac Zinedin, Tahirović Adi, Omerović ismar, Tokić David, Miketa Luka, Samardžić Ivan, Šarić Petar, Radovanac Milan, Bilandžija Andrija, Meštrovac Fikret, Sivonjić Robert, Jakešević Filip, Zulić Harun, Serdar Josip, Saraf Anđelko, Čišija Ajdin, Nasup Amir, Dreco Nihad, Samer Keran, Čavar Petar, Duranović Alen, Nešust Adnan, Tankuljić Jadranko,  Dedić Nisvet.

Boravak na Vlašiću Zukić je iskoristio i za odigravanje generalke protiv Kreševa. Utakmica je odigrana u Travniku a Kreševo je slavilo sa 3:4 i pokazalo je da je glavni kandidat za osvajanje titule prvaka Kantona SBK.

U isto vrijeme kada su na Vlašiću boravili jajački nogometaši pripreme je imala i ženska seniorska reprezentacija BiH. Bila je to prigoda za zajedničko druženje a Kraljevi su legendarnoj Raziji Mujanović uručili i prigodne poklone, te zaželjeli mnogo sportske sreće na Svjetskom prvenstvu u Australiji.

Inače, Kraljevi novu sezonu počinju domaćim duelom sa NK Gorica u nedjelju 11.09.2022.godine.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU