KREĆE OD 1. APRILA Retrogradni Merkur donosi veliku sreću za 4 znaka

No, čini se da će ipak pojedini horoskopski znaci biti miljenici sudbine.

Od svih, 4 znaka horoskopa će baš imati sreće u aprilu. Provjerite da li ste među njima.

Bik

Ljubav: Slobodni Bikovi mogu da očekuju susret ili poznanstvo na sasvim neočekivanom mjestu kao što je muzej, izložba ili neki poslovni događaj. Datum na koji treba da obratite pažnju jeste 15. april, biće posebno povoljan za sklapanje novih poznanstava. Zauzeti Bikovi trebalo bi da porade na iznenađenju za svog partnera, to će ojačati vašu vezu i oboma donijeti radost.

Karijera i finansije: Maj će biti posebno dobar period za vaša profesionalna dostignuća, pogotovo oko 10. maja, kada je moguće ostvariti veliki profit. Uzmite u obzir ponude koje će vam stići između 20. i 25. maja, mogle bi da vam se višestruko isplate.

Zdravlje: Nemojte zanemarivati preventivne ljekarske preglede, posebno početkom aprila. Priuštite sebi opuštajuće tretmane kao što su masaža ili aromaterapija.

Rak

Ljubav: Zvijezde će Rakovima biti posebno naklonjene 7. i 19. aprila kada je riječ o prilikama za novu emotivnu vezu. Vrlo brzo bi neko poznanstvo moglo da preraste u vrelu romansu. Zauzeti Rakovi će možda poraditi na planovima za zajedničku budućnost, a za njih je važan datum 13. maj.

Karijera i finansije: Vaš rad će i te kako biti zapažen, a velike su šanse da ćete dobiti ponudu za učešće u nekom unosnom, perspektivnom projektu, posebno u periodu od 5. do 15. maja. Ne propustite priliku da se dokažete. Očekujte priliv novca oko 20. aprila, a ovo je dobar period i za neka ulaganja.

Zdravlje: Obratite pažnju na svoje psihičko stanje krajem aprila. Meditirajte ili vježbajte kako biste došli do unutrašnjeg balansa.

Škorpija

Ljubav: Slobodne Škorpije imaju priliku da upoznaju nekog posebnog na nekom događaju ili prilikom nekog izlaska u provod, a posebno dobri datumi za to su 3. i 18. april. Zauzete Škorpije uživaće u jačanju svog odnosa i bliskosti sa partnerom, a 14. maj je datum koji će vam donijeti veliku sreću na emotivnom planu.

Karijera i finansije: Vaša karijera će procvjetati, a prijedlog ili ponuda koja će vam stići u narednom periodu će vam dodatno dati krila. Možete da je očekujete u bilo kom trenutku, ali 8. maj je najpovoljniji dan. Budite spremni za neočekivane ponude i nemojte se plašiti da preuzmete odgovornost. Finansijski uspjeh vam takođe predstoji, posebno u periodu od 16. do 22. maja.

Zdravlje: Obratite pažnju na svoje tijelo, a posebno sredinom maja kada postoji povećan rizik od povreda. Plivanje i pilates su dobar tip fizičke aktivnosti za vas.

Vodolija

Ljubav: Vodolije bi mogle da upoznaju zanimljive ljude na nekom putovanju ili na društvenim mrežama, odnosno internetu uopšte, posebno 12. aprila i 2. maja. Za one koji su već u vezi, 20. maj biće važan datum i odličan dan koji treba da posvetite partneru.

Karijera i finansije: Na poslovnom planu posebno važan dan biće 26. april. Nemojte se plašiti inovacija, već ih prigrlite, biće vam od koristi. Ako se bavite startapovima ili novim tehnologijama, imaćete puno uspjeha i to posebno u periodu između 17. i 24. maja.

Zdravlje: Važno je da ne ignorišete signale svog tijela. Ako se osjećate umorno, dozvolite sebi kratak predah i pravi odmor, piše „Stori“.

BONUS VIDEO:

KREĆE OD 1. APRILA Retrogradni Merkur donosi veliku sreću za 4 znaka appeared first on Aloonline.ba.

aloonline.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU