14 C
Sarajevo
Petak, 24 ožujka, 2023

KUĆNA DOSTAVA / Dubinsko pranje i potpuna dezinfekcija tepiha!

Poduzeće Šiljak d.o.o. Turbe posjeduje najsavremenije praonice tepiha u BiH. Praonice se nalaze u Turbetu i Donjem Vakufu, ali servisiraju sve okolne gradove!

Velika pogodnost za korisnike njihovih usluga je što po tepihe dolaze na vašu kućnu adresu te ih nakon pranja vrate nazad. Proces pranja, sušenja i vraćanja spakovanog tepiha na adresu ne traje duže od 24 sata. Cijene su prilagođene uvjetima na tržištu kao i kvalitetu usluge.

Savremen i siguran proces pranja tepiha

Tepih servis Šiljak, koristi profesionalne mašine, za dubinsko pranje tepiha i čišćenje tepiha, a riječ dubinsko potvrđuje da se radi o mašinama izuzetne snage za usisavanje i pranje tepiha po dubini.

Napominjemo da koristimo najprofesionalnije mašine iz inostranstva i sredstva za pranje i čišćenje tepiha koje su sigurna po osobe koje će boraviti u prostoru gdje je čišćen tepih. Pranje tepiha možete uraditi po najpovoljnijoj cijeni visokog kvaliteta.

Tepih servis Šiljak Turbe
062 219 400

Tepih servis Šiljak Donji Vakuf
062 384 122

Sam proces profesionalnog mašinskog dubinskog pranja tepiha se sastoji od:

1.Usisavanje tepiha profesionalnim usisivačima kako bi se izvukla sva prašina
2.Pranje vodom i deterdžentom
3.Ribanje tepiha prilagođenim četkama uz istovremeno usisavanje vode iz tepiha

Pranje tepiha vrši se mašinama posljednje generacije koje automatiziranim sistemom doziraju neophodnu količinu šampona i sredstva za uklanjanje fleka, a zatim podešavaju nivo četki za pranje u skladu s vrstom i debljinom tepiha.

U zavisnosti od vrste tepiha određuje se pritisak ali i mekoća vlakana četke koje koristimo. Set od 6 četki koje istovremeno vrše pranje tepiha, u kombinaciji s profesionalnim hemijskim sredstvima, sasvim uklanja sve tipove nečistoća, temeljno tretirajući čak i samu osnovu vlakana. Ovakav način tretiranja je jedini koji omogućava temeljno pranje uz potpuno očuvanje kvaliteta tepiha.

Tepih servis Šiljak Turbe
062 219 400

Tepih servis Šiljak Donji Vakuf
062 384 122

Poslije ovakvog tretmana tepih ostaje samo vlažan i nosi se na sušenje u komoru ili na prirodno sušenje. Kada se tepih osuši naša terenska služba ga dovozi na Vašu kućnu adresu.

Koliko je koristan ovaj tekst?

Prosjek ocjena / 5. Broj glasova:

Članak još nema ocjena. Neka tvoja bude prva!

Kako ovaj članak smatrate korisnim...

Pratite nas na društvenim mrežama

Žao nam je što vam se članak nije svidio. Trudimo se da budemo bolji!

Pomozite nam da unaprijedimo sadržaje!

Recite nam kako možemo poboljšati sajt?

MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU