KUPILA TORBU U PRODAVNICI POLOVNE ROBE Imala je skrivenu pregradu, žena je ostala u čudu kada je vidjela šta se tu skriva (VIDEO)

Mislila je da je to dobra cijena, a tek kada je došla kući doživjela je šok shvativši šta se nalazi u tašni.

Linora je snimila torbu i sve objavila na TikToku, detaljno pokazujući kako je unutra tašna prljava i flekava. Onda je pomjerila „džepić“ na dnu torbe i pronašla poruku ispisanu na koverti u kojoj se nalazilo i 300 dolara.

– Imam troje djece. Kada umrem, daće moje stvari dobrotvornim organizacijama. Zato njihovo nasljedstvo stavljam u sve svoje omiljene stvari. Ovu torbu mi je prije nekoliko godina dala djevojka mog muža – pisalo je u poruci.

Na papiru je dalje objašnjeno da se žena zapravo vratila ranije iz posjete roditeljima, zbog čega je ljubavnica njenog muža morala brzo da ode iz kuće i zaboravila je torbu i cipele, prenosi „Mondo.rs“.

@marthainfused Check your mother’s purses before you donate them to goodwill! #justsaying #omgchallenge #foundmoney #goodwillfinds #goodwill #donate #justkiddingrelax ♬ original sound – Be A Martha

Nakon što je Linora shvatila iz poruke da je torba pripadala „suparnici“ žene koja je poruku napisala, počela je još više da joj se sviđa.

– Nosim ovu robu svakodnevno. Pitam se da li je moj muž ikada znao da to pripada njegovoj ljubavnici. Nosila sam je svaki dan i sada je dajem jer je moja djece ne žele. Zato, idi i kupi sebi novu tašnu. S ljubavlju, Marta – pisalo je na kraju poruke.

Otkako je ovaj video objavljen prije nedjelju dana, pregledan je više od devet miliona puta i ljudi su fascinirani ovom pričom.

„Marta je bila opasna žena“, „Sviđa mi se što je uz novac napisala i sve detalje“, „Marta je legenda“, pisali su oduševljeni ljudi.

BONUS VIDEO:

KUPILA TORBU U PRODAVNICI POLOVNE ROBE Imala je skrivenu pregradu, žena je ostala u čudu kada je vidjela šta se tu skriva (VIDEO) appeared first on Aloonline.ba.

aloonline.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU