Kupovi u Francuskoj i Španiji, Real u Manresi

Ovo je kratka bet analiza najinteresantnijih mečeva u danu pred nama, a najbolje kvote pogledajte na mozzartbet.ba

LANS – LIL, 21.00, (Fudbal, Kup Francuske), kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Lans je poslednji meč para u septembru dobio s minimalcem, ali sada je u problem. Tim igra loše u poslednje vreme, a Lil je bez poraza na poslednjih 11 utakmica u svim takmičenjima. Tim koji je osvojio prvo mesto u Grupi G, Lige šampiona nema razloga da na ovom meču ne pokuša da triumfuje u gostima.

PONFERADINA – ESPANJOL, 21.00, (Fudbal, Kup Španije), kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Domaćin je drugoligaš koji trenutno zauzima petu poziciju, a Espanjol osrednji tim elite koji je pre ovog susreta sa 2:1 savladao Valensiju. Ako su mogli sa Slepim miševima, mogu i sa rivalom koji im pripada u kup takmičenju da se nose, mada pokazuju određene nedostatke kada igraju na strani. Moraće Espanjol da igra hrabro ukoliko želi da pobedi.

FOREST GRIN – EKSITER, 20.45, (Fudbal, Engleska 4), kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Forest Grin ima opravdane aspiracije za plasman u treći rang engleskog fudbala, tako da neće tako lako popustiti pred osmoplasiranim Eksiteom. Gosti su čak četiri puta poraženi na pet uzastopnih utakmica, a na poslednja tri meča para dolazio je X ishod. Bilo bi čudno ukoliko bi se nastavila takva tradicija.


MANRESA – REAL MADRID, 21.30, (Košarka, Španija 1), kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Real kao lider ACB lige igra samo na pobedu. Nju niko ne dovodi u pitanje, mada je Manresa drastično popravila, ali se po kvalitetu ne može baš meriti sa snažnim rivalom. Real Madrid je vezao 12 pobeda nad ovim protivnikom, mada je poslednji u Manresi bio baš teško izvojevan (77:76).

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU