KVALITET KAKAV ZASLUŽUJETE/ Benzinska pumpa ‘Nurkić Benz’ u Živinicama

Benzinska pumpa ‘Nurkić benz’ nudi širok izbor goriva i drugih proizvoda, koja su proizvedena u skladu sa Euro 5 standardom, što doprinosi boljim performansama motora i većoj zaštiti životne sredine.

Pored goriva, na ovoj benzinskoj pumpi, svakako možete naći motorna ulja visokog kvaliteta i čitav niz dodatnih proizvoda za Vaš automobil.

Također, jedna od djelatnosti jeste i prodaja visoko kvalitetnog peleta koji posjeduje EN-PLUS A1 certifikat garantujući kvalitet i toplinu.

”Već 12 godina uspješnim poslovanjem i kvalitetom robe, kao i uslugama koje nudimo, dokazujemo da smo jedna od vodećih firmi ove vrste na području Živinica. Osnovna djelatnost naše benzinske pumpe je promet nafte i naftnih derivata, a u sklopu samog objekta posjedujemo i market sa raznovrsnim prehrambenim artiklima, uljima i mazivima, kao i auto kozmetikom. Također, u našem objektu se nalazi i cafffe-bar. Uspješnost poslovanja je jasan pokazatelj kvaliteta robe koji nudimo našim potrošačima, jer je naš primarni cilj da kupac uvijek bude zadovoljan našim uslugama i kvalitetom roba koji nudimo”, ističu iz Nurkić benza.

kvalitet kakav zaslužujete/ benzinska pumpa 'nurkić benz' u živinicama

Benzinksa pumpa ‘Nurkić benz’ nalazi se u Živinicama, Križaljka 1 (raskrsnica prema Banovićima).

Za više informacija nazovite 035 740-611.

(Sponzorisani članak)

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU