-2.3 C
Sarajevo
Srijeda, 1 prosinca, 2021
Još

  Latif Moćević posjetio zeničku djecu, i najavio spektakl 3. augusta

  ()

  Jutros se na Trgu Alije Izetbegovića najmlađim Zeničanima i Zeničankama predstavio Latif Moćević. Kroz ugodno druženje, a na zahtjev najmlađih, Latif je najavio svoj solistički koncert i ponovni dolazak u Zenicu. Koncert će se održati 3. avgusta, 2019. godine na Trgu Alije Izetbegovića, zajedno sa Šetnicom osmijeha, događaj koji je dobio festivalsku nagradu kao najbolji program prošlogodišnjeg Zenica Summer Festa. Treći avgust je dan posvećen maloj raji.

  Naime, Latif Moćević i Mravko Travko, popularni su među djecom, a kako kaže Moćević, oni su tako čisti i neiskvareni zaista vojska najjača.

  „ Trećeg avgusta dolazimo u Zenicu, da kroz pjesme i zabavu ja i Mravko Travko iz čuvenog grada Mravinjaka, u djecu usadimo ono što je za njih bitno. Za djecu je bitno da osjete da ljubav u sebi ne smije imati ništa materijalno. Ona je potpuno oslobođena od svih okova i mi pokušavamo kroz naše pjesme to usaditi, kao i vrijednosti poput poštovanja. Imamo koncept zdrave zabave na kojem insistiramo“ rekao je Moćević.

  Najmlađi Zeničani i Zeničanke nisu krili uzbuđenje zbog događaja koji će se održati u našem gradu u okviru Zenica Summer Festa, a posvećen je baš njima.

  Dakle, Latif Moćević i Mravko Travko iz grada Mravinjaka, 3. avgusta u Zenici samo za naše najmlađe pripremaju izuzetnu žurku uz njihove pjesme i druženje.

  Koliko je koristan ovaj tekst?

  Prosjek ocjena / 5. Broj glasova:

  Članak još nema ocjena. Neka tvoja bude prva!

  Žao nam je što vam se članak nije svidio. Trudimo se da budemo bolji!

  Pomozite nam da unaprijedimo sadržaje!

  Recite nam kako možemo poboljšati sajt?

  NAJNOVIJE VIJESTI
  Možda vas zanima I OVO