Leonard Owusu: Za nas je svaka utakmica poput finala

Nogometaš Partizana Leonard Owusu istaknuo je kako je za njegovu momčad svaka naredna utakmica poput finala.

Istaknuo je da mu je drago surađivati ​​s trenerom “crno-bijelih” Igorom Duljajem.

Bio je nevjerojatan nogometaš, ne samo da je sjajno čuvao Zinedinea Zidanea, nego i ostale ‘Galacticose’, bili su iznimno talentirani igrači. Igrao je na istoj poziciji kao ja i ima priliku reći mi radi to ovako, nemoj tako, to mi pomaže da se u velikoj mjeri prilagodim. Možda moje postavljanje u obrani ili u napadu, primanje lopte ili duge lopte… On najbolje zna kako ja to sve trebam raditi jer je on igrao upravo na toj poziciji, tako da je za mene suradnja s njim fantastična, rekao je Ovus za Partizanov podcast.

Partizan je trenutno na prvom mjestu ljestvice SLS-a sa 56 bodova.

– Idemo korak po korak, utakmicu po utakmicu, ne želimo se previše zanositi unaprijed, jer ima utakmica kao što je bila ova, gdje se ne može igrati nogomet. Naravno, ima i utakmica gdje ti sve ide od ruke, kontroliraš loptu, igraš kako želiš i zato idemo korak po korak prema ostvarenju svega što želimo i mi i navijači. Za nas je svaka od sljedećih 15 utakmica finale, dodao je nogometaš Partizana.

Pozvao je navijače da podrže crno-bijele nogometaše.

– Moja poruka navijačima je da nas bodre, uvjerio sam se u prošloj utakmici da kada je takva podrška emocionalna i psihička, ona te gura naprijed, daje ti energiju i snagu da postigneš još više. Zato ih molim da dođu i daju nam podršku jer nam je potrebna. Ponekad su teške utakmice i treba ti vjetar u leđa, treba ti netko reći ‘možeš ti to, ajde’, to nam navijači mogu donijeti, zaključio je Owusu.

www.sportskacentrala.com

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU