Lesor odgovorio navijačima Panatinaikosa: Moja braća su u Partizanu

Panathinaikos je svladao Baskoniju u Euroligi, a bivši centar Partizana Matias Lessor bio je najbolji u njegovoj momčadi.

No, u središte pozornosti dospio je zbog kritika navijača Panathinaikosa. Naime, navodi da je problem bio što je dan ranije burno proslavio pobjedu Partizana nad Zvezdom, budući da ga je Aleksa Avramović nazvao usred slavlja, direktno iz Arene.

Ne znam jeste li svjesni, bilo je kritika navijača Pantinaikosa na račun vaših voleja zbog pobjede Partizana nad Zvezdom – jeste li vidjeli? upitala je grčka novinarka Lesora.

Uslijedio je iskren odgovor:

– Nažalost, jesam. To su društvene mreže, ne obraćam puno pozornosti na to. Već sam rekao u jednom intervjuu ranije, u toj ekipi (Partizan) su moja braća i za deset godina ću biti u kontaktu s njima, oni su moja braća, prošli smo puno toga zajedno i kada moja braća pobjeđuju ja sam sretan zbog njih. Sada igram za Panathinaikos i dat ću sve od sebe svaki put kad obučem dres i stanem na teren. Ali ovo je za njih (Partizan) bila jako važna utakmica, derbi, i baš sam bio sretan što su moja braća pobijedila. Baš sam bio sretan zbog njih. Nazvala me prijateljica i odgovorila sam kao i bilo tko drugi. Bili su s navijačima, slavili su i sjetili su se mene. Činjenica da su me se uopće sjetili u takvom trenutku pokazuje koliko je ta veza ostala jaka, koliko me poštuju i vole, a ta veza je obostrana, rekao je Lessor.

www.sportskacentrala.com

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU