LJUBAVNI HOROSKOP DO 11. NOVEMBRA Svi će imati zanimljivu nedjelju, ali jednom znaku su planete posebno naklonjene

OVAN

Osećaćete da ste u svom elementu, sve će vam savršeno odgovarati i pogodovati tome da se pokažete u najboljem svetlu. Bićete vrlo raspoloženi za ljubav. Bilo da ste već u vezi ili u potrazi za njom, sada je lako možete naći.

BIK

Moguće je da nađete ljubav, ali samo ako otputujete ili možda uspostavite kontakt sa nekim ko je daleko. Pre svega će vas interesovati osobe koje dolaze iz drugih kultura ili osobe koje predstavljaju neki intelektualni autoritet.

BLIZANCI

Primetićete da vam raspoloženje nije na nivou na kome ste navikli da bude u poslednje vreme. Izgubili ste razdraganost i ljupkost koja je druge privlačila i moguće je da zbog toga trpite i u sferi ljubavi.

RAK

Izgleda da ćete u narednom periodu biti usmereni na porodicu i ljude s kojima ste već bliski. Zbog toga neće biti mnogo šansi da nađete novu ljubav, ali ako ste već u vezi ili braku, uživaćete u harmoniji sa izabranom osobom.

LAV

Ovo je vaše vreme za ljubav. Imaćete zaista sjajne prilike i ako ste sami možete ostvariti značajnu vezu. Ako ste već u jednoj, onda možete očekivati dalji napredak odnosa, moguće ka veridbi ili čak braku, ako za to postoji mogućnost.

DJEVICA

Nemojte očekivati posebno bitna dešavanja. Moguće je da ćete se vratiti nekome s kim ste raskinuli vezu ili obnoviti kontakt sa nekim iz prošlosti. Ipak, najverovatnije je da će sve ostati onako kako već jeste.

VAGA

U narednom periodu ćete više od svega biti zainteresovani za to da ostvarite fizički kontakt sa osobom koja vam se dopada. Strast i erotika će biti u centru vašeg interesovanja, ali i sve drugo što prija čulima i predstavlja neko uživanje.

ŠKORPIJA

Naredne nedelje ćete imati potrebu da se potrudite oko svog izgleda, što niste često činili u poslednje vreme. Moguće je da je razlog za to neko koga srećete svakodnevno, a ko će vas zainteresovati ili vas već interesuje.

STRIJELAC

Bićete vrlo duhoviti i koketni u komunikaciji, zbog čega možete lako zainteresovati nekoga bez ikakvog fizičkog kontakta ili ličnog poznanstva. Zbog toga je ovo pogodan period za traženje ljubavi na društvenim mrežama.

JARAC

Ovo je doba godine u kome ćete doživeti znatan napredak u sferi odnosa, jer su planete ljubavi i erotike u harmoničnom odnosu. Ovo posebno važi za one koji su u podznaku Jarčevi, jer će imati više prilike za romansu i flert, piše Informer.

VODOLIJA

U narednom periodu lako možete naći ljubav u većem društvu. Najbitnije je da se krećete među ljudima i stvarate poznanstva i ljubav će se desiti. Može se čak dogoditi da se zaljubite u nekog iz kruga vaših prijatelja.

RIBE

Naredne nedelje ćete biti introspektivni, a vaša udubljenost u sebe ostaviće malo prostora za bilo kakav romantični kontakt. Jednostavno nećete delovati pristupačno tako skoncentrisani na sebe, pa vam niko neće ni prići.

BONUS VIDEO:

LJUBAVNI HOROSKOP DO 11. NOVEMBRA Svi će imati zanimljivu nedjelju, ali jednom znaku su planete posebno naklonjene appeared first on Aloonline.ba.

aloonline.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU