LJUBAVNI HOROSKOP ZA DECEMBAR 2023. GODINE Djevice upoznaju srodnu dušu, Lavove čeka flert, a njima će strast pomutiti um

Ljubavni horoskop za poslednji mjesec u godini koji nekim znacima donosi nove ljubavi prema astrološkim procjenama.

OVAN

U posljednjem mjesecu u godini posebno ćete osjetiti nedostatak ljubavi i romantike. Ako je ovaj osejćaj nepodnošljiv, onda napravite prve korake i pozovite zanimljivu osobu na sastanak ili izlazak.

Univerzum obećava da će ovi sastanci proći dobro i biće s velikim potencijalom!

BIK

Poželjećete neke promjene da osvježite svoj ljubavni status i doživite nove emocije. Zvijezde savjetuju da promijenite ne partnera, već okruženje.

Na primjer, idite zajedno na kratak odmor, idite na neobičan sastanak. Eksperimenta radi, možete da živite odvojeno nekoliko dana!

BLIZANCI

U decembru ćete uživati u miru i harmoniji u vašim odnosima. Prijatan osećaj samopouzdanja pomoći će vam da uravnotežite druge oblasti svog života.

Razmislite o interesantnom novogodišnjem poklonu za vašeg partnera, o nečemu što izlazi iz vaše zone komfora.

RAK

Mjesec će biti malo naporan, posebno za samce Rakove. Možda će vas nekoliko ljudi pozvati na sastanke odjednom. I ne odbijajte.

Ne shvatajte sastanke sada previše ozbiljno. Opustite se i uživajte u razgovoru i upoznavanju.

LAV

U decembru ćete biti popularni kod suprotnog pola. Ali budite oprezni, neko bi mogao zameniti i pogrešno protumačiti vašu učtivost za flert. Ako ste u vezi, ne treba da dajete razloge za ljubomoru.

Singl Lavovima takođe nisu potrebni izlasci iz dosade, možete i sami da organizujete sebi vrijeme i tako upoznati nekoga..

DJEVICA

Početkom zime imaćete velike šanse da upoznate svoju srodnu dušu. Sve se može dogoditi kao u romantičnoj komediji.

Bićete zadovoljni sobom i često ćete se sređivati ovog mjeseca, pa ćete tako i upoznati tu novu osobu. I obavezno se osmehnite! Ovo će privući vašeg budućeg partnera.

VAGA

Vage u paru mogu osjetiti intenzitet strasti. Na sukob će uticati opšti zamor tokom godine. Pokušajte da se oslobodite stresa na način koji je siguran za vašeg partnera.

Preporučljivo je da idete na putovanje zajedno, na primer, u banju ili na neki zanimljivi izlet za vikend.

ŠKORPIJA

Trebalo bi malo da preispitate svoj stav prema svom partneru. Možda ste počeli da ga više pritiskate ili ograničavate.

Budite tolerantniji i smireniji, a onda će se romansa vratiti u dobar kolosjek. Decembar je dobar mjesec da ispravite svoje greške u ponašanju.

STRIJELAC

Ovog meseca postoji velika vjerovatnoća da će vaš bivši partner željeti da vam se vrati. Da li ćete mu oprostiti ili ne zavisi samo od vaše spremnosti da svoj život podijelite sa ovom osobom.

Zvijezde savetuju da se ne žuri. Neka vaš bivši dokaže da se promenio i da vas zaista voli.

JARAC

Dobar period za početak zajedničkog života ili razmišljanja o razvoju veze.

U decembru je moguća ponuda za brak. Jarčevi koji su dugo bili u paru mogu dobiti dobre vijesti o trudnoći.

VODOLIJA

Pažljivo pogledajte svog izabranika i iskreno odgovorite sebi – da li je on pravi za vas ili ne?

Skinite ružičaste naočare i slušajte svoju intuiciju. Zvijezde savjetuju da sa partnerom razgovarate od srca o razvoju vaše veze i smjeru kojim se ona kreće.

RIBE

U decembru su velike šanse da doživite ljubav na prvi pogled. I ova priča će imati nastavak – svijetao, emotivan i definitivno nezaboravan.

Strast će vam pomutiti um i nećete moći da razmišljate ni o čemu drugom. Pokušajte da ne zaboravite na druge zadatke do kraja godine, prenosi Mojnovisad.com

BONUS VIDEO:

LJUBAVNI HOROSKOP ZA DECEMBAR 2023. GODINE Djevice upoznaju srodnu dušu, Lavove čeka flert, a njima će strast pomutiti um appeared first on Aloonline.ba.

aloonline.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU