Lokalni tim ASuBiH Bugojno/ Uživajte u online kafiću – “All City Coffee”

Lokalni tim ASuBiH Bugojno je spremio jednu sjajnu aktivnost tokom ove pandemije, a to je online kafić – “All City Coffee”, koja se implementirala 03.05.2020. godine od 19h.

Kroz razni broj soba svaki srednjoškolac može naći polje koje ga zanima što nam je i najveći cilj. Ovdje imate ukratko objašnjen sastav našeg online kafića:
-All day life (soba u kojoj srednjoškolci razmjenuju svoja mišljenja i rješenja za određene probleme)
-Separe (soba u kojoj u noćnim satima nastupa dj koji radi na principu da srednjoškolci biraju pjesme po želji)
-Topic of the day (soba u kojoj bi se svake sedmice održavala diskusija o temi dana)
-Support me (soba u kojoj srednjoškolci pomažu jedni drugima s redovnom nastavom i razumijevanjem iste)
-Chill w me (soba koja po nazivu govori da ce biti slobodna za diskusiju o bilo kakvim temama)
-Meet me (soba u kojoj ce ljudi koji bi voljeli se zbližiliti sa nekim ili razmjeniti kontakte moći će to uraditi u ovoj sobi).

Na inovativnu ideju online zabave pod nazivom “All City Coffee” je došao mladi aktivista,koordinator Lokalnog tima Bugojno Ramić Eldar.

Pozivamo vas da od 03.05.2020.medijski ispratite našu aktivnost, koja će se implementirati svakog dana od 19h. Kafić će raditi na platformi “discord” – mogućnost voice i video poziva. Link za online web pridruživanje – https://discord.gg/ymVH4U4.

Asocijacija srednjoškolaca u Bosni i Hercegovini (ASuBiH) je nevladina, nestranačka i nepolitička organizacija čiji je osnovni cilj poboljšanje statusa srednjoškolaca u zemlji i okupljanje svih mladih koji pohađaju srednju školu na prostoru BiH.

ASuBiH se bavi edukacijom srednjoškalaca, uključivanjem srednjoškolaca u proces donošenja odluka, radi na izmjeni, dopuni i usvajanju zakonskih i političkih rješenja vezanih za srednjoškolce u BiH, zastupanjem srednjoškolaca u BiH kao i saradnjom sa drugim organizacijama i srednjoškolcima u BiH, ali i šire.

lokalni tim asubih bugojno/ uživajte u online kafiću - "all city coffee"
lokalni tim asubih bugojno/ uživajte u online kafiću - "all city coffee"


Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU