Lomio stvari u kući i prijetio policiji, a onda je uletila policija – TNTportal.ba

B.S. iz Trebinja, uhićen je nakon prijave da lomi stvari po kući, a potom je odbio da otključa vrata i osim pogrdnih riječi koje je uputio policiji, prijetio im je i putem telefona.

“Policijski službenici Policijske uprave Trebinje, lišili su slobode osobu inicijala B.S.iz Trebinja, zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivično djelo sprečavanje službene osobe u vršenju službene radnje”, navodi se u priopćenju policije.

Naime, policijska postaja Trebinje je zaprimila prijavu da B.S. galami te da lomi stvari po  kući u kojoj je bio sa članom obitelji.

“Izlaskom na lice mjesta policijskih službenika, osoba inicijala S.B. je odbila otključati ulazna vrata nakon čega je uputilo pogrdne riječi policijskim službenicima, kao i prijetnju putem telefona.  Na osnovu Naredbe suda policijski službenici Policijske postaje Trebinje zajedno sa Jedinicom žandarmerije, izvršili su pretres  kuće i pomoćnih prostorija koju koristi osoba inicijala S.B. te istu lišili slobode”, navodi se u priopćenju, prenosi agencija.

TNTportal.ba

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU