Luki Joviću prijeti kazna od tri godine zatvora

Luka Jović prošle sedmice ignorirao je molbu vlasti da srpski državljani ne dolaze u Srbiju iz zemalja pogođenih koronavirusom da ne bi došlo do daljnjeg širenja tog virusa.

Napadač Reala je primijećen na ulicama Beograda, iako je morao biti u samoizolaciji. Zbog toga su ga žestoko kritizirali u Srbiji, a imao je problema i sa zakonom.

Tužiteljstvo je naložilo da se protiv Jovića podnese krivična prijava u redovnom postupku. On će tako po isteku vremena koje treba provesti u karanteni, u sljedećih mjesec dana, biti sproveden na saslušanje u tužiteljstvo. Samim tim Joviću prijeti ozbiljna kazna, do tri godine zatvora ili 150 hiljada dinara.

Ne izgleda zabrinuto

Ipak, ne čini se da ga je to osobito potreslo, srpski nogometaš prvi put se javio iz karantene i ne izgleda kao da je jako zabrinut zbog onoga što ga čeka.

“Pozdrav svima. Kao što vidite nalazimo se u karanteni i igramo FIFA-u. Nadam se ste kod kuće, ostanite kod kuće. Nemojte druge dovoditi u opasnost. Nadam se da ćemo se uskoro moći vidjeti van karantene. Puno pozdrava”, napisao je Jović u opisu objavljenog videa.

U videu se može vidjeti kako Jović s prijateljem igra FIFA-u 20 u svom stanu u Beogradu dok čeka da prođe vrijeme koje mora provesti u karanteni.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU