Malčanski Berberin u zatvoru skovao zastrašujući plan: “Otet ću djevojčicu sakriti i nikada je neće naći”

Od osuđivanog silovatelja Ninoslava Jovanovića (46), zvanog Malčanski Berberin, i djevojčice Monike Karimanović (12), koju je oteo, već 11 dana nema ni traga, ni glasa.

S obzirom na to da postoji sumnja da monstrum ima pomagača, policija je prethodnih dana obavila razgovor sa svim ljudima koji su s njim bili u kontaktu i koji bi mogli da znaju nešto o njemu, prenosi kurir.

– Iako je on prilično asocijalan, imao je određen krug ljudi s kojima je kontaktirao .

Tako su inspektori u petak razgovarali i s robijašima u zatvoru koji su svojevremeno bili Jovanovićevi cimeri. Jedan robijaš iznio je jeziva i zabrinjavajuća saznanja o Malčanskom Berberinu.

– Zatvorenik s kojim je Berberin dijelio ćeliju rekao je da je on tokom posljednjeg boravka u zatvoru pričao da će oteti djevojčicu. Kako je zatvorenik ispričao, Ninoslav mu je rekao: “Čim izađem iz zatvora, otet ću djevojčicu. Odvešću je u selo Dublje i sakriti u zemunicu. Niko je nikada neće naći” – kaže izvor “Kurira” i dodaje da je policija odmah po dobijanju ovih informacija otišla u selo Dublje i pretražila ga uzduž i poprijeko, ali tamo nisu nađeni nikakvi tragovi.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU