Mama podojila dijete na podu trgovine pa se suočila s bolesnim komentarima

Majka troje djece prozvana je pedofilom, a neki su joj poručili “da se ubije” jer je trogodišnjeg sina podojila na podu jedne trgovine.

Naime, Sarah Mills je prošloga tjedna objavila fotografiju koja je podijelila javnost.

Ova 33-godišnjakinja je bila u kupnji kada je njen sin postao tjeskoban. Kako bi ga smirila, sjela je na pod, uzela ga u naručje i počela dojiti. Sve je kamerom zabilježila njena sedmogodišnja kći Monroe, a Mills je spornu fotografiju objavila na Facebooku. 

“Moja djeca su razlog mog postojanja. Dala bih život da budu sigurna i zbrinuta”, rekla je. 

“Koliko smo se unazadili do 2020. Roditelji trpaju u djecu kupovnu hranu, lijekove, kravlje mlijeko i sokove pune šećera. A ženu koja tješi dijete nazivate zlostavljačicom”, napisala je nakon što se suočila s brojnim kritikama zbog svog postupka.

Neki su je okarakterizirali kao “zlostavljačicu djece” i “seksualnu prijestupnicu”.

“Koliko bolesni morate biti da napadnete ženu jer radi najnesebičniju i najprirodniju stvar na svijetu”, odgovorila je trolovima, prenosi indexhr.

Mills tvrdi da njen sin ima dijagnozu zbog koje se puno jednostavnije može ugušiti krutom hranom nego druga djeca, zbog čega ga, iz straha, još uvijek doji. No, najviše ju je razljutilo što je većina kritika pristigla od drugih žena.

“Kako možete očekivati da nas poštuju muškarci kad ne poštujemo jedne druge?” zaključila je.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU