Mandić sa najmlađima iz Centra „Colibri“ okitio jelku ispred Opštine Centar

U parku ispred Opštine Centar, a u saradnji općinske Službe za obrazovanje, društvene djelatnosti, kulturu i sport i Centra za podršku djeci i osobama sa poteškoćama u razvoju „Colibri“, organizovano je prednovogdišnje kićenje velike jelke.

Izvor: Opština Centar

Ukrase, koji su stavljeni na pravu jelu, izradila su djeca iz Centra „Colibri“, a pomoć kod kićenja im je pružio i načelnik Opštine Centar, Srđan Mandić.
Kako bi mogli dohvatiti visoke dijelove, predstavnici Službe za civilnu zaštitu Opštine Centar, organizovali du kamion s korpom iz Službe za zaštitu i spašavanje Kantonalnog javnog komunalnog preduzeća „Park“.
Po okončanju ovog veselog događaja, načelnik Mandić je kazao da mu je drago što su na ovaj način obradovali mališane iz centra „Colibri“.

  • Iznenadila me je velika kreativnost i ljubav koju su ova djeca utkala u izradu ukrasa posljednja dva mjeseca. S obzirom na veliki entuzijazam ljudi koji vode ovaj Centar, naša Opština ima namjeru da nastavi sufinansirati njihove programske aktivnosti. Ovo je prvi put da okitimo jelku ispred naše Opštine sa mališanima, kazao je Mandić.
mandić sa najmlađima iz centra „colibri“ okitio jelku ispred opštine centar
Izvor: Opština Centar
mandić sa najmlađima iz centra „colibri“ okitio jelku ispred opštine centar
Izvor: Općina Centar

www.tvsa.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU