Manifestacija “Božić u Vitezu” zakazana za 18. i 19. decembar

Općina Vitez u suradnji sa udrugama, institucijama, poduzećima i pojedincima organizira manifestaciju “Božić u Vitezu 2021.” koja će se održati dana 18. i 19. prosinca na gradskom trgu u Vitezu.

Pozivamo sve kreativce koji se bave izradom rukotvorina, božićnih i novogodišnjih ukrasa, izradom prirodnih proizvoda, kozmetičkih preparata, drvenih ukrasa, cvjetnih aranžmana, sve vas koji pravite poslastice ili božićne kolačiće, da nam se javite i budete dio “Božića u Vitezu 2021”. Također, pozivamo sve zainteresirane ugostitelje da svojom ponudom, hranom, kuhanim vinom, toplim napitcima, pecivima obogate božićni ugođaj. Napominjemo da pravo sudjelovanja imaju samo prijavljeni kreativci i ugostitelji te da ove godine nisu u obavezi plaćati kotizaciju za korištenje štandova, poručili su.

Javni poziv je otvoren od 16.11.2021. do 06.12.2021. godine, nakon čega će povjerenstvo donijeti konačnu odluku o odabranim sudionicima.

Svoje prijave možete slati na e-mail: marija.jozic@opcinavitez.info i kristijan@opcinavitez.info ili doći osobno u urede općine kod Marije Jozić ili Kristijana Kulića.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU