Marin ne dvoji: Sigurno ćemo biti prvaci

Tehnički direktor Crvene zvezde Marko Marin gostovao je jutros u jutarnjem programu TV Prve uoči utakmice protiv Young Boysa u 2. kolu Lige prvaka.

Obje momčadi izgubile su u prvom kolu rezultatom 3:1, Zvezda od Manchester Cityja, Young Boys od Leipziga.

– Jako smo sretni što se nakon tri godine Liga prvaka vraća na ‘Maracanu’. To je najjače natjecanje u Europi i veselimo se tome. Mnogo lijepih uspomena vezano je za prethodna dva mandata u Ligi prvaka i nadamo se da ćemo i ove godine slaviti pobjede kod kuće i pokazati Zvezdu u pravom svjetlu.

Nakon toga govorio je o prvenstvu Srbije i odgođenom derbiju.

– Dosta smo se promijenili ovo ljeto, novi trener. Treba vremena da se sve poklopi. Doveli smo kvalitetne igrače, sve to treba uklopiti, ali to ne znači da nismo u formirekao je Marko Marin u jutarnjem programu TV Prve i osvrnuo se na odgođeni 171. vječiti derbi:

– Taj dan se nije imalo što igrati. Nitko nije razmišljao o nogometu, prije toga smo, naravno, bili kritični prema sucu koji je prije par godina sudio utakmicu na kojoj sam ja igrao. Ali to nije tema, mi smo spremni za derbi u prosincu. Do tada ćemo se uklopiti kao momčad. Sigurno ćemo biti prvaci. Uz našu kvalitetu i momčad koju imamo, u to uopće ne sumnjam. Imamo najbolju momčad u Srbiji, pokazivat ćemo to iz tjedna u tjedan.

www.sportskacentrala.com

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU