Masakr u restoranu: Troje ubijenih u novoj pucnjavi, napadača ustrijelio naoružani prolaznik

Crna kronika Vijesti iz svijeta

Naoružani napadač ubio je troje ljudi u nedjelju u restoranu trgovačkog centra u blizini Indianapolisa, prije nego što ga je ustrijelio naoružani slučajni prolaznik, izvijestio je šef policije Greenwooda Jim Ison.

“Pravi heroj dana je građanin koji je zakonito nosio vatreno oružje u tom restoranu i uspio je zaustaviti strijelca gotovo čim je počeo”, rekao je novinarima Ison. Naoružanog prolaznika opisao je kao 22-godišnjaka.

Još dvije osobe ozlijeđene su u incidentu koji se dogodio u ranim večernjim satima u trgovačkom centru Greenwood Park, izvijestile su novine Indianapolis Star. Napadač je bio sam i imao je pušku i nekoliko spremnika streljiva, navode novine.

Među žrtvama su jedan muškarac i četiri ženske osobe, uključujući 12-godišnju djevojčicu koju su roditelji dovezli u bolnicu s manjim ozljedama.

– Moja mama je čula četiri pucnja i pomislila je da se pokvario obližnji ringišpil. Potom je čula još šest pucnjeva, nakon kojih su svi počeli bježati. Mislim da se neću skoro vratiti u taj trgovački centar, rekla je Olivia Harding za CNN koja se zatekla na poprištu pucnjave.

Napad u Greenwoodu je 349 masovna pucnjava u Sjedinjenim Državama u ovoj godini.

Napad se dogodio usred zabrinutosti javnosti zbog pucnjave u SAD-u u školama, na radnim mjestima i na javnim mjestima, koje redovito dospiju na naslovnice. Hinadnevni.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU