MEGA Popusti i kuponi uz prijavu na newsletter

Internet trgovina GeekBuying predstavlja još jednu ludu ponudu: MEGA SALE i dijeli kupone za sve one koji se prijave na Newsletter. Pored toga, kupon KOD možete dobiti na svaku kupovinu u iznosu većem od $50. Ponuda vrijedi do 22. ožujka, stoga požurite.

Ako se i niste prijavili na newsletter, GeekBuying za vas ima artikle s posebnim popustom na cijenu. Pogledajte što se nudi, i sami izaberite artikl po posebno niskoj cijeni. Naravno, ne trebate se ograničiti na samo jedan artikl, slobodno birajte pa uštedite još i više.

Proscenic P11 usisivač na punjive baterije

Ovaj kompaktni usisivač prigodan je za svaki dom. Snaga čišćenja deklarirana je na 25Kpa 450W, sa opcijom brisanja podloge i naravno usisavanja. Oslobodite se kabela i opustite se za vrijeme usisavanja. Moderni kućni stroj u sebi ima punjivu bateriju kapaciteta 2500mAh, lagan je i sklopiv da ne zauzima mnogo prostora.

mega popusti i kuponi uz prijavu na newsletter
mega popusti i kuponi uz prijavu na newsletter

Konfiguraciju čišćenja prilagodite jednostavno, bez napora, uz pomoć velikog zaslona osjetljivog na dodir.

Ako ste krenuli sa usisavanjem, s potpuno napunjenom baterijom, imate oko 50 minuta vremena da svoj dom očistite detaljno i bez prekidanja.

Usisivač Proscenic P11 se nalazi u skladištu u Njemačkoj, a prodaje se po cijeni od €173,87. Iskoristite li promotivni KOD: PROSCP11, cijena ovog usisavača pada na jako povoljnih €167,99. Uzmite u obzir da uređaj možete naručiti sa skladišta iz EU, što znači da nećete imati dodatne troškove carine prilikom kupovine.

Proscenic M8 Pro

Još jedan pametni uređaj za čišćenje doma, sa skladišta u Njemačkoj. Predstavljamo pametni robot usisivač koji ima mogućnost i brisanja poda. Ovo je potpuno automatizirani robot, s nastavkom za isprazniti komoru za nečistoće. Jednom kada završi sa poslom, robot se sam vraća na punjač, gdje se nalazi i kućište sa vrećicom. Odmah po završetku posla, robot se aktivira na punjač, isprazni komoru i spremno čeka sljedeći ciklus čišćenja. Proscenic M8 Pro može se spojiti na smartphone, da uz pomoć aplikacije programirate cikluse čišćenja. Odlična ponuda u GeekBuying trgovini.

pormotivna akcija geekbuying
mega popusti i kuponi uz prijavu na newsletter

Vaš dom će biti uredan i detaljno očišćen svakoga dana. Prilagodite cikluse čišćenja vašem dnevnom rasporedu.

Redovna cijena ovog robota je €470,39, ali ako iskoristite popust KOD: PROSM8PRO, uređaj možete kupiti za povoljnih €461,98.

WalkingPad C1 s posebno niskom cijenom

Ako ste se već opremili sa automatskim robot usisavačem, i nemate što raditi, za održavanje dobre figure preporučujemo ovu spravu za vježbanje. Iako se po samom nazivu ne raspoznaje, sprava za vježbanje dolazi iz pogona Xiaomi. Uvjereni smo da ste čuli za brend Xiaomi, i znate da je kvaliteta vrhunska. Ne vidimo razloga da barem ne pogledate što se nudi u ovom dijelu ponude.

mega popusti i kuponi uz prijavu na newsletter
mega popusti i kuponi uz prijavu na newsletter

Električna sprava za vježbanje (brzo hodanje), idealna je za kućnu aktivnost, posebno u vrijeme kada smo ograničeni na razne načine. Sprava za hodanje nalazi se u skladištu u EU, pa će i krajnja cijena biti bez dodatnih troškova carine.

Xiaomi WalkingPad C1 se prodaje po redovnoj cijeni od €268,79. Iskoristite priliku i ukucajte KOD: WKPADC1Z, da bi spravu kupili po cijeni od €260,39.

Ručni masažer za opuštanje

Inovativni dizajn, opuštajući efekt i niska cijena glavne su odlike ovog ručnog masažera. Ako imate potrebu za masažom, ili se jednostavno želite opustiti, dajte priliku ovom ručnom masažeru.

super ponuda
mega popusti i kuponi uz prijavu na newsletter

Ručna sprava za masiranje se nalazi na skladištu u Poljskoj, a prodaje se po cijeni od €21,83. Kupon KOD: MINIGUN spustit će cijenu na €19,31. Ne vidimo razloga da si ne priuštite masažu, i lagano opuštanje, kada je cijena tako primamljiva.

Tronsmart Force 2 prijenosni zvučnik

Do sada smo napisali ponude za pomoćnike u kući, spravu za vježbanje i ručni masažer. Da upotpunite ugođaj, što je bolje od dobre glazbe po osobnom izboru? Za kvalitetan zvuk i potpunu slobodu pokreta, svakako pogledajte mogućnosti ovog prijenosnog Bluetooth zvučnika. Sada možemo spomenuti da radi pomoću vrhunskog Qualcomm QCC3021 čipa, i može isporučiti snagu zvuka čak 30W. Tronsmart Force 2 ima deklariranu vodootpornu zaštitu IPX7. Proizvođač jamči 15 sati reprodukcije, kada ga aktivirate sa potpuno napunjenom baterijom.

geekbuying ponuda
mega popusti i kuponi uz prijavu na newsletter

Ovaj uređaj se nalazi u skladištu u Njemačkoj. Prodaje se po cijeni od €58,79, ali cijenu možete spustiti kada iskoristite dodatni popust. Ako ste se odlučili za ovaj zvučnik, unesite kupon KOD: GKBTSDE13, i Tronsmart Force 2 možete kupiti za €41,99.

Nadamo se da ćete pronaći nešto za sebe. Iskoristite akcije GeekBuying trgovine i kupite povoljno. Svi spomenuti artikli se mogu naručiti sa skladišta unutar EU. To vam jamči brzu isporuku. Još jednom da napomenemo, kada kupujete robu iz zemalja EU, nećete plaćati carinu na kupljeno. Sretno u odabiru.

geek.hr/clanak/geekbuying-mega-popusti-i-kuponi-uz-prijavu-na-newsletter/”>Izvorni članak

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU