Mijailović: Arena htela da raskine ugovor!

Nastavlja se novi sukob između Crvene zvezde i Partizana, koji je ovoga puta eskalirao zbog rasporeda u Štark areni.

Nebojša Čović iznio je nove detalje oko ugovora Partizana s Arenom, a tom prilikom se oglasio i Ostoja Mijailović koji je rekao da se pokušao raskinuti ugovor između kluba i najveće dvorane u Srbiji.

– Jako mi je žao što moram ponovno odgovarati na neistine koje su iznesene protiv kluba čiji sam predsjednik već sedmu godinu. Ukratko, Košarkaški klub Partizan ima važeći ugovor s Arenom do 2026. godine. Potpisan je po tržišnim uvjetima. Ugovor nije raskinut, niti može biti raskinut, jer KK Partizan danas nema ni dinara dospjelog duga prema Areni. Svoje obveze plaćamo redovito, na mjesečnoj razini. Temeljem važećeg ugovora definirani su naši termini i svi su popunjeni. Da nisu, sigurno bi se prije svega suprotstavili Areni, pa čak i gradskom rivalurekao je Mijailović za B92.

Ostoja Mijailović je dodao da je uprava Arene bezuspješno pokušala raskinuti ugovor i završio s ovom temom.

– Međutim, zbog naših potreba to jednostavno nije moguće. Istina je da je uprava Arene u svibnju pokušala jednostrano raskinuti naš ugovor, ali mi to nismo dopustili jer za tako nešto nije bilo pravne osnove. Budući da se naš klub više neće oglašavati na ovu temu, molim sudionike ove besmislene rasprave da ne manipuliraju javnošću i ne iznose netočne informacijezavršio je predsjednik Partizana.

O svemu se oglasio direktor Arene Goran Grbović, koji je pokušao smiriti tenzije.

www.sportskacentrala.com

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU