MIJAILOVIĆ ZA IZRAELSKE MEDIJE: Tu smo jedni za druge u teškim trenucima

Košarkaši Partizana pobijedili su Panathinaikos u Euroligi.

Crno-bele večeras očekuje gostovanje Abalige kod FMP-a. Za to vrijeme u Beogradu izraelske momčadi igraju europske utakmice u dvorani “Aleksandar Nikolić”.

Tamošnji portal Israelhayom napravio je intervju s predsjednikom KK Partizan Ostojom Mijailovićem.

Na početku sukoba u Pojasu Gaze nudio je pomoć izraelskim timovima. On je za taj portal istakao da su prijatelji koji su tu jedni za druge u teškim trenucima. Istaknuo je kako su ponudili pomoć jer su doživjeli neigranje doma zbog rata, te 1992. godine kada su osvojili naslov prvaka Europe.

Mijailović je dodao da se izraelski timovi mogu osjećati sigurno u glavnom gradu Srbije. Istaknuo je i kako nije čuo za mogućnost izbacivanja Maccabija iz Eurolige do okončanja sukoba, dodavši svoje osobno ratno iskustvo u razgovoru za Isrealhay. Usporedio je i iskustva ruskih momčadi, spomenuvši bratske odnose s CSKA, zaključivši kako nije lijepo da sportaši prekidaju svoje aktivnosti ako uopće postoji mogućnost da ih nastave.

Mijailović je progovorio i o rastanku sa Jamom Madarom. Dodao je da ako im neki izraelski košarkaš bude zanimljiv, Partizan će ga angažirati, zaključio je.


www.sportskacentrala.com

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU