Mikrofin kontinuirano unapređuje pristup svojim klijentima: Nova lokacija u Travniku

MKD Mikrofin, lider u pružanju mikrokreditnih usluga u Bosni i Hercegovini, nastavlja s provedbom strategije proširenja i optimizacije svoje mreže poslovnica. Posljednji korak u tom pravcu je preseljenje poslovnice u Travniku kako bi se još više približili korisnicima.

„Naša nova poslovnica u Travniku, koja se nalazi na adresi Stanična bb, u zgradi nove autobuske stanice, simbolizuje našu posvećenost pružanju kvalitetne usluge i neprekidnom prilagođavanju potrebama korisnika“, izjavila je Lejla Mutapčić, šefica filijale Zenica. „Naši korisnici su u središtu svega što radimo, a preseljenje na ovu lokaciju omogućiće nam da im pružimo još bolju i efikasniju uslugu.“

U posljednje vrijeme, Mikrofin je intenzivirao svoje aktivnosti u cilju širenja mreže poslovnica, a trenutno je dostupan na čak 100 lokacija širom Bosne i Hercegovine. Ovaj broj svjedoči o neprekidnom rastu i razvoju Mikrofina, koji već više od četvrt stoljeća pruža podršku poduzetnicima i poljoprivrednicima u njihovom razvoju.

„Misija Mikrofina je omogućiti bolju dostupnost mikrokreditnih usluga svim građanima Bosne i Hercegovine. Preseljenje naše poslovnice u Travniku je još jedan korak u tom pravcu, s obzirom da je lokacija lako dostupna i pruža odlične uvjete za pružanje naših usluga”, naglasila je Mutapčić.

Nova Mikrofinova poslovnica u Travniku otvorena je za korisnike svakog radnog dana od 8.00 do 16.00 sati. Za sve dodatne informacije, korisnici se mogu obratiti na kontakt telefone 030 540 446 i 030 540 447.

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU