Milojević je iznio očekivanja uoči dvoboja s bivšim klubom, a govorio je i o povratku Nedeljkovića

Košarkaši Crvene zvezde konačno su čvrsto zauzeli prvu poziciju iu dobrom raspoloženju idu sutra u goste Javoru, u utakmici koja počinje u 16 časova.

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević, koji je svoju trenersku karijeru započeo upravo na klupi sutrašnjeg rivala, izrazio je očekivanja pred ovaj duel.

Uvijek je lijepo vratiti se u Ivanjicu, tamo sam započeo trenersku karijeru i posvetio se tom poslu. Drago mi je vidjeti iste ljude, pogotovo one koji vode klub, kao što je gospodin Lazović, koji je sportski radnik, voli klub i lokalpatriota. Lijepo je vratiti se u Ivanjicurekao je Milojević.

Mnogi igrači su bili odsutni tijekom reprezentativne pauze zbog igranja za svoje reprezentacije.

Zadovoljan sam. Meni je najvažnije da se zdravi vrate s reprezentativne pauze, da imaju minutažu u reprezentacijama. U tom slučaju, Zvezdi je velika čast što ima toliko reprezentativacaizjavio je trener Zvezde, koji je govorio i o ozljedi Koste Nedeljkovića.

Costa je u procesu rehabilitacije. Vidjet ćemo, čekamo dopuštenje liječničkog timaostavio je dilemu Milojević.

Bio je pun riječi hvale za Javor, Ivanjicu i njihovog trenera Radovana Ćurčića.

Uvijek smo oprezni. Izuzetno poštujem Javor kao klub i Ivanjicu kao grad. Javor je momčad protiv koje je uvijek teško igrati. Znamo da po tradiciji Crvena zvezda ima poteškoća u Ivanjici. Javor vodi iskusan i dobar trener, možda i jedan od najboljih u našoj ligi, gospodin Radovan Ćurčić, koji ima veliko iskustvo. On je taktičar, očekujem jako tešku utakmicu.

www.sportskacentrala.com

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU