Milojević komentirao prodaju Zvezde! – Sportski centar

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević pričao je o pripremama na Kipru. Istekao je da momčad puna samopouzdanja čeka nastavak prvenstva.

– Naglasak je bio na taktici i fizičkoj spremi, ali htjeli smo što bolje upoznati igrače i njihove mogućnosti. Sve je dobro prošlo, rekao je Milojević, pa dodao:

– Vrijeme nam je išlo na ruku, tereni su savršeni, hotel je fantastičan. Igrači su dali sve od sebe, iako pripreme nisu lake, a ujedno su upoznali način rada i zahtjeve mene i cijelog stručnog stožera. istaknuo je Milojević za klupsku stranicu.

– Moramo im vratiti samopouzdanje. Ako igrač to nema, nije u stanju dati svoj maksimum. To se stvara korektnim odnosom i povjerenjem između trenera i igrača, ali i marljivim radom.

Zvezda je na pripremama upisala šest pobjeda i postigla 15 golova, a proljetni dio sezone počinje protiv Voždovca 10. veljače.

Superliga je svake godine sve bolja. Igrali smo protiv Spartaka i Mladosti, to su dvije kvalitetne momčadi s dobrim trenerima i konkurentne su. Osim njih, u Srbiji imamo još reprezentacija koje se bore za Europu i mnoge od njih sudjelovale su u grupnim fazama kvalitetnih natjecanja, što je desetljećima bilo nezamislivo. Povećanje budžeta tim timovima dovodi do dobrih stvari. Optimist sam i mislim da će proljeće biti izuzetnozaključio je Milojević.

www.sportskacentrala.com

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU