Ministrica Katić posjetila Vitez, o prometnoj povezanosti razgovarala s načelnikom Marjanovićem

Ministrica prometa i komunikacija u Vladi Federacije Bosne i Hercegovine Andrijana Katić boravila je u srijedu u službenom posjetu Općini Vitez te se ovom prigodom sastala s općinskim načelnikom Borisom Marjanovićem.

Uz ministricu Katić u izaslanstvu su bili v.d. direktor JP Autoceste FBiH Denis Lasić, v.d. izvršni direktor za održavanje JP Autoceste FBiH Mirko Rogić i direktor JP Ceste FBiH Ljubo Pravdić.

Središnja tema sastanka bilo je prometno povezivanje unutar Federacije BiH i šire s posebnim naglaskom na aktivnosti u svezi izgradnje brze ceste Lašva- Nević Polje i spoja LOT-a 5 brze ceste na magistralnu cestu M5.
Načelnik Marjanović sudionike sastanka upoznao je o svima aktivnostima Općine Vitez po pitanju izgradnje ove brze ceste, koja je, ocijenjeno je na sastanku, od strateškog značaja za daljnji razvitak Viteza i Središnje Bosne. Također, Marjanović je ministricu Katić upoznao i o drugim prioritetnim projektima kada je u pitanju lokalna zajednica te se razgovaralo o mogućoj suradnji pri provođenju nominiranih projekata, pri čemu je ministrica obećala punu potporu.

www.radiovitez.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU