MISTERIJA KRAJ GRČKE OBALE Ni teoretičari zavjere ne znaju čemu služi objekat otkriven u Egejskom moru

Neobični objekat otkriven je na Guglovoj mapi u grčkom moru, niko ne zna o čemu se zapravo radi.

Snimak je objavljen na portalu Disclose.tv još 2018. godine, a korisnik koji je objavio tvrdio je da se radi o objektu ukupne dužine 67 metara.

– Ovaj neidentifikovani potopljeni objekat nalazi se u Egejskom moru na obali Grčke na koordinatama 40°27’4.62″ 22°51’39.78″ pa možete sami provjeriti. Izmjerio sam ga koristeći ravnalo na Gugle Eartu i riječ je o objektu dugačkom 67 metara – čuje se u tada objavljenom videu.

Odmah su počela nagađanja o čemu se radi. Neki misle kako je riječ o bivšem svetioniku dok drugi više izgledaju poput vulkanskog kratera.

– Ovo je čudno. Sve oko izgleda duboko. Ništa na ovom području ne izgleda približno kao ovaj objekat. Oblik mu je takođe previše simetričan. Postoji luka koja je na sjeveru. Je li moguće da je povezana sa ovim? – zapitao se jedan korisnik interneta koji je pogledao snimak.

S obzirom na to koliko je blizu obale, čudi što niko još nije uočio ovu pojavu. Ono što se sigurno može tvrditi, ova pojava biće posebno zanimljiva teoretičarima zavjera koji će nam vrlo brzo ‘otkriti’ o čemu je zapravo riječ.

BONUS VIDEO:

MISTERIJA KRAJ GRČKE OBALE Ni teoretičari zavjere ne znaju čemu služi objekat otkriven u Egejskom moru appeared first on Aloonline.ba.

aloonline.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU