Mjesec dana do koncerta Sergeja Četkovića u Vitezu, osigurajte na vrijeme svoju ulaznicu

Jedan od najpopularnijih regionalnih pjevačkih zvijezda, Sergej Ćetković održat će u srijedu, 27. prosinca koncert u Vitezu.

Ulaznice možete kupiti na prodajnim mjestima u Vitezu (Caffe Tropico, SIM mobile GMS), Novi Travnik (Caffe Venezia),.Travnik (Caffe My place) online na event.ba.

Ćetković je svojim brojnim izvanrednim nastupima i rasprodanim koncertnim dvoranama širom regije, a također i arenama u Zagrebu, Splitu i  Beogradu već odavno pokazao zašto je jedan od najpopularnijih izvođača našeg podneblja. A ovaj traženi umjetnik pred svoju publiku uvijek donosi ne samo svoj vrhunski vokal, već i sve svoje najdublje emocije i puno srce.

Sergej je u svojoj bogatoj karijeri koja traje više od dvadeset godina napisao i otpjevao brojne velike hitove, a upravo su emotivne ljubavne pjesme. Sergej je vlasnik brojnih velikih hitova  „Kofer“, „Ljubav“ „25. sat“, „Pusti probleme“, „Bar da odeš“, „Neka te ljubav dočeka“, „Oči nikad ne stare“, „Moj svijet“, „Pogledi u tami“, „Korov“ samo su neke od njegovih bezvremenskih pjesama.

Publika će imati prilike zapjevati u glas s ovim crnogorskim šarmerom i umjetnikom na velikom koncertu u sportskoj dvorani u Vitezu.

www.radiovitez.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU