MJESEČNI HOROSKOP ZA APRIL 2024. GODINU Evo šta vas očekuje u poslu, ljubavi, zdravlju

OVAN
LJUBAV: Dragi Ovnovi, još je u toku vaša vladavina i Venera u vašem znaku vam pruža dosta događanja u emotivnom životu. Ako imate partnera s kojim već od ranije osjećate nezadovoljstvo, problemi se mogu vratiti u prošlost i iskazati kroz ljubomoru i posesivnost. Sada je vrijeme da pokušate riješiti sve te nejasnoće. Sada nije vrijeme da budete sebični i usmjereni samo na sebe i svoje potrebe. U drugoj polovini mjeseca situacija postaje mirnija i rješava se, dok se neke osobe odlučuju i na razlaz. Slobodne osobe mogu se strastveno zaljubiti do ušiju, a osoba može biti upoznata preko posla.

POSAO: Kada je karijera u pitanju moguće su neočekivane promjene, ali mnogo povoljnije od prethodnog mjeseca . Zaposleni u zdravstvu ili nekom području vezanom za hemiju su pod većim zahtjevima. Svi koji se bave privatnim biznisom i uslužnim djelatnostima trebaju znati da je klijent ili kupac na prvom mjestu, a ne vi. Veći novčani priliv dolazi od 20.04. pa ipak pazite kako raspoređujete novac.

ZDRAVLJE: Kada je zdravlje u pitanju moguće su alergije i neke upale pa brinite za imunitet.

BIK
LJUBAV: Dragi Bikovi, svi vi koji imate partnera možete očekivati lijepe i harmonične odnose . Pojedini Bikovi mogu razmišljati o proširenju porodice. Pruža vam se prilika da više vremena provodite s voljenom osobom u kući gdje se više dogovarate i razmjenjujete emocije. Ako ste imali probleme po pitanju partnerskih odnosa, sada je dobro vrijeme da ih razriješite. Ako partneru date podršku budite sigurni da će i on vama uzvratiti duplo. Uglavnom, lijep je period u ljubavi pred vama. Slobodni Bikovi se mogu više družiti i čuti s prijateljima pa može doći i do poznanstva partnera preko prijatelja. Simpatije mogu biti prisutne, ali vi nikad ne žurite pa polako i opušteno sve dolazi na svoje mjesto.

POSAO: Kada je karijera u pitanju slijedi dosta gužve i obaveza, ali rezultati se slabo primjećuju. Zaposleni očekuju da sve ide brzo, od napretka do povećanja finansija ili unaprjeđenja. Nemojte biti pod stresom, jer ovaj mjesec traži od vas da bolje organizirate poslove i završite neke obaveze od ranije. Budite tačni i precizni tokom ovog mjeseca, jer vam može biti zamjereno. Ako ste nezaposleni mnoge ponude i razgovori se događaju u ovom mjesecu pa odaberite oko 20. ili poslije tog datuma.

ZDRAVLJE: Kada je zdravlje u pitanju boravite u prirodi i vodite računa o mentalnom zdravlju.

BLIZANCI
LJUBAV: Dragi Blizanci, vi ovaj mjesec imate dosta podrške od svog partnera pa udruženi mnogo možete postići u ovom mjesecu. Mnogi Blizanci uživaju sa svojim partnerom i u raznim okupljanjima i druženju. Vaše sposobnosti organizacije i posvećenosti daju mnoge dobre rezultate. Pojedini Blizanci mogu imati lijepe šanse da s partnerom negdje otputuju u drugoj polovini mjeseca, što će vam izuzetno odgovarati i još više ćete se zbližiti. Sve što poželite u ljubavi u ovom mjesecu možete postići pa trebate uživati. Slobodni Blizanci mogu upoznati strastvenu i uzbudljivu osobu koja ih može odvesti na dug put sreće u ljubavi.

POSAO: Kada je karijera u pitanju, mogu se događati nejasnoće, neslaganja i drugi vid teškoća kada je komunikacija u pitanju. Mogu se događati kiksevi i greške na poslu zbog vaše nekoncentriranosti i kašnjenja pa budite odgovorniji i fokusirajte se na posao i obaveze. Blizanci koji su na položaju sada mogu biti još više unaprijeđeni. Kada su finansije u pitanju, vi ste preuzeli kontrolu, a priliv je dosta stabilan i čak bolji nego prošlog mjeseca.

ZDRAVLJE: Kada je zdravlje u pitanju moguće su alergije i razni osipi po koži pa jačajte imunitet.

RAK
LJUBAV: Dragi Rakovi, ako ste u vezi ili braku potrudite se da zadržite slogu i izgradite zajedničke planove i ciljeve. Mnogi Rakovi mogu biti nervozni i razdražljivi pa da od sitnice naprave veliki problem. Suzdržite se, više se odmarajte i saberite svoje misli i osjećaje. Možda vam izoliranost u samoći može goditi i donijeti bolju energiju i misli. Ako ste duže nezadovoljni s partnerom, onda se odvojite od njega. Slobodni Rakovi mogu imati više poznanstava, a kako nije vrijeme za započinjanje nove veze možete vi to i odbiti. Pojedini upoznaju osobu koja ima neku tajnu ili nije slobodna, što opet nije dobro za vas. Od 24.04. Mars ulazi u vaš znak i može donijeti strastvene sastanke, neslaganja a i rastanke.

POSAO: Kada je karijera u pitanju, neki Rakovi pokreću vlastiti biznis dok pojedini mijenjaju posao. Imate podršku u ovom mjesecu pa ne trebate propustiti šanse. Mnogo obaveza i donošenja odluka u ovom mjesecu daje vam i dosta stresa. Kraj mjeseca kada bude Mars u vašem znaku predstoji prava poslovna nervoza koja će potrajati. Samo je bitno u ovom mjesecu da raspodijelite obaveze i držite fokus na karijeri dok finansije nisu najbolje, ali očekujte idući mjesec uzlaznu liniju.

ZDRAVLJE: Pazite na ishranu i piće i budite umjereni.

LAV
LJUBAV: Dragi Lavovi, vi u ovom mjesecu možete uživati u razmjenama emocija i nježnosti s vašim partnerom. Mnogi Lavovi su ostvarili svoj cilj i uspostavili harmoničnu komunikaciju s partnerom pa sada možete uživati. Svi koji imaju porodicu ovaj mjesec će biti posvećeni i više vremena provoditi s njima. Vi ste dočekali svoje vrijeme da budete opušteni i uživate s partnerom. Slobodni Lavovi mogu kroz druženje upoznati osobu s kojom dijele mnoge teme i gdje im se podudaraju životni stavovi pa ih to poznanstvo može odvesti u vezu.

POSAO: Kada je karijera u pitanju pred vama je mnogo bolji mjesec nego prošli. Sada je bitna komunikacija s kolegama, jer vam oni mogu biti prijeko potrebni. Finansijski priliv novca vas može radovati i da se oslobodite stega. Pojedini Lavovi mogu imati i neke kratkotrajne probleme na poslu pa se ne živcirajte, jer je brzo i prolazno. Vi se trudite da se dobro organizujete da bi imali i neko vrijeme lično za sebe.

ZDRAVLJE: Bavite se fizičkim aktivnostima i krećite se u prirodi.

DJEVICA
LJUBAV: Drage Djevice, vama je postalo malo dosadno u vezi pa vas okupiraju misli što da mijenjate. Spremni ste napraviti sve i svašta da bi unaprijedili odnos s voljenom osobom. Krenite od komunikacije jer je to najbitnije u vašoj vezi ili braku. Najbolje je da iznesete iskreno partneru što vam smeta i što vam nedostaje u vezi da bi bili sretniji.
Sigurno je da će to partner dobro razumjeti pa je na njemu hoće li nešto i promijeniti ili se povinovati vašim željama. Velike su šanse da uspijevate na taj način riješiti vaše neslaganje i povremene svađe. Slobodne Djevice mogu osjetiti emocije koje se bude prema osobi koju znaju od ranije pa bi mogli i ući u vezu.

POSAO: Kada je karijera u pitanju otvaraju se mogućnosti za nove početke koji mogu biti i samostalni biznis. Ne odugovlačite, jer su ispred vas veliki uspjesi. Da bi uspjeli možete kontaktirati stare kontakte ili osobe koje su na rukovodećim mjestima koje vam sigurno mogu pomoći. Sada možete vršiti prezentaciju ljudima i realizirati svoje ideje i planove. Financije idu uzlaznom putanjom dok vam svemir daje veliku podršku.

ZDRAVLJE: Pazite na imunitet, zdravo se hranite i unosite više vitamina i minerala.

VAGA
POSAO: U prvoj polovini mjeseca bićete posebno aktivni na poslu, ali možete da osjetite blago nezadovoljstvo. Druga polovina mjeseca donosi obilje – i više posla, i bolje finansije, ali to ne znači da bi trebalo da imate rasipnički odnos prema novcu. Nije trenutak za veće troškove i ulaganja.
LJUBAV: U drugoj polovini aprila možete da očekujete lijepa dešavanja na emotivnom planu. Moguće je da će vam privući pažnju osoba iz vašeg radnog okruženja. Zauzete Vage će planirati zajednički život, kao i proširenje porodice.
ZDRAVLJE: Mogući su umor i slabija cirkulacija. Obratite pažnju da ne dođe do povreda.

ŠKORPIJA
POSAO: Prva polovina mjeseca biće vam izuzetno naklonjena. Plijenićete šarmom, vašoj harizmi rijetko ko će moći da odoli, što će vam donijeti ispunjenje želja i u poslovnom i u emotivnom segmentu.
LJUBAV: Zauzetim Škorpijama aspektovana je lošija komunikacija sa voljenom osobom u prvoj polovini aprila. Ukoliko budete bili obazriviji, uspješno ćete izbjeći potencijalne probleme.
ZDRAVLJE: Mogući problemi koji prate proljetni umor.

STRIJELAC
POSAO: Iskoristite prvu polovinu aprila za promjene na poslovnom planu. Neki od vas će se odlučiti za promjenu posla; uložite trud i isplatiće vam se. U drugoj polovini mjeseca racionalnije upravljajte novcem. Druga polovina aprila otvara neke nove puteve na poslovnom planu, a moguća je i promjena radnog mjesta ili firme.
LJUBAV: Ukoliko ste slobodni, od druge polovine aprila smiješe vam se lijepa dešavanja i na emotivnom planu. Kod zauzetih Strijelčeva neće biti većih promjena tokom cijelog mjeseca; bićete vam lijepo sa voljenom osobom, pravićete planove za budućnost, a od druge polovine aprila stižu lijepa iznenađenja kako za zauzete, tako i za slobodne pripadnike znaka.
ZDRAVLJE: Zdravstveno bez većih promjena.

JARAC
POSAO: Pred vama je veoma plodonosan period na polju posla. Bićete aktivni, zadovoljni svojim radom, a smiješi vam se i mogućnost napredovanja. Neki Jarčevi se mogu vratiti na stare pozicije koje su im bitne. Finansije će biti dobre, ali u drugoj polovini aprila obratite pažnju na ulaganja.
LJUBAV: Lijepa dešavanja vas očekuju i na polju ljubavi. Slobodni Jarčevi će se zaljubiti i ući u emotivnu vezu, dok će zauzeti pripadnici znaka planirati zajednički život i proširenje porodice. Posebno iskoristite prvu polovinu aprila.
ZDRAVLJE: Zdravlje će vas dobro služiti tokom ovog mjeseca.

VODOLIJA
POSAO: U prvoj polovini mjeseca možete da osjetite napetost i nervozu, ali već u drugoj polovini aprila dolazi do promjena koje su vam bile potrebne. Neke Vodolije će promijeniti posao ili će u njihovom radnom okruženju doći do promjena koje će im ići naruku.
LJUBAV: Kad je ljubav u pitanju, druga polovina aprila je divna za lijepa poznanstva. Moguće je da će vam osoba koju doživljavate kao prijatelja “otkriti karte” i priznati osjećanja ili ćete vi osjetiti da bi veza sa prijateljem bila ono što bi vam ispunilo srce. Takođe, moguće je da ćete preko prijatelja upoznati osobu koja će vam se dopasti i sa kojom ćete ući u vezu. Zauzete Vodolije će uživati sa voljenom osobom, a neki od vas će praviti planove o proširenju porodice i odlazak na putovanje.
ZDRAVLJE: Zdravstveno bez većih promjena.

RIBE
POSAO: April vam donosi dosta komunikacije na polju posla, kao i bitan razgovor koji može promijeniti vaš tok razmišljanja i usmjeriti vas ka nečem novom. Očekujte pozitivne vijesti kad je posao u pitanju i pratite intuiciju; imaćete sreće kad na poslovnom planu. Do 15. aprila mnoge stvari će vam postati kristalno jasne, a komunikacija sa saradnicima mnogo bolja nego u prethodnom periodu.
LJUBAV: U prvoj polovini mjeseca čeka vas dosta poznanstava; bićete komunikativniji, otvoreniji i pristupačniji, osjetićete lijepu energiju. Zauzeti bi trebalo da izbjegvaju nesuglasice sa voljenom osobom.
ZDRAVLJE: Zdravstveno bez većih promjena.

BONUS VIDEO:

MJESEČNI HOROSKOP ZA APRIL 2024. GODINU Evo šta vas očekuje u poslu, ljubavi, zdravlju appeared first on Aloonline.ba.

aloonline.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU