MJESEČNI HOROSKOP ZA DJEVICU Astro prognoze za ljubav, posao, odnose

Mart 2024. je mesec kada se otvara takozvana knjiga sudbine“ — ulazimo u period Koridora pomračenja, koji oživljava apsolutno karmičke događaje i poznanstva. Plus je što, čak i ako ništa ne uradite, univerzum će i dalje uvesti nova pravila i red u vaš život.

U martu Merkur ulazi u svoju retrogradnu petlju — od 15. marta planeta „prolazi“ kroz 16 stepeni Ovna, u kojima će se pojaviti nekoliko puta. Zato obratite pažnju na to koji se događaji i razgovori dešavaju ovog dana. Situacija će se ponoviti nekoliko puta, dajući vam priliku da je riješite tek do 26-27. aprila.

Retrogradna petlja Merkura je cijela putanja planete, koja je poput automobila koji se vraća nekoliko puta na određeno mesto da tamo završi stvari. Počećete da pokrećete nešto sredinom aprila, tokom pomračenja od 25. marta do 8. aprila, ova situacija će zahtevati razradu, a do maja će sve biti uspješno završeno. Budite strpljivi!

Koridor pomračenja, koji će početi 25. marta, naravno biće povezan sa odnosima, jer će se odvijati na osi znakova Vaga-Ovan, koji su odgovorni za sve vrste interakcija među ljudima. Najvažniju ulogu imaće ljubavni, poslovni i prijateljski kontakti.

Za Djevice, mart će, kao i uvijek, biti mjesec moćne transformacije, a na neki način se može nazvati i mističnim – Merkur u 8. polju horoskopa doneće moćne duhovne promene. Kada nije dovoljno da se pomirite sa krizom, moraćete da vježbate svoj karakter. Na primer, ako prolazite kroz težak period u vezi, onda je vreme da promenite pogled na sebe i partnera, a takođe i da formirate drugačiji tip ponašanja.

Mlad mjesec 10. marta nastupa u vašem sektoru veza, što bi moglo da unese potpuno novu osobu u vaš život. Možda je stariji i mnogo mudriji od vas, a vaša romansa može na kraju dovesti do zvaničnog braka. Međutim, ako ste već u braku ili vezi, onda ćete 10. marta morati veoma ozbiljno da procenite šta se dešava u vašoj zajednici. Sve je u vezi sa Saturnom, zbog čega na partnerstvo gledate bez ružičastih naočara i ne sanjate da će se muškarac (ili žena) magično promijeniti. Ljudi se ne menjaju – to je Saturnova lekcija, zato pazite koga puštate u svoj život.

Ipak, pun mjesec 25. marta imaće lijepu završnicu po pitanju vašeg samopoštovanja, jer se javlja u sektoru ličnih resursa i finansija. To znači da ćete vidjeti kako vas ocjenjuju drugi ljudi, posebno vaš partner u vezi. Venera će biti u Ribama, a ovo sazvježđe je odgovorno za brak i osobu sa kojom ste u vezi.

Osim toga, 25. marta možete vidjeti kraj ciklusa vezanog za finansije koji traje od 14. oktobra. Na primjer, ako ste tada tražili povećanje plate, sada vaš šef može odobriti povećanje vaših prihoda. Pored toga, vaš partner može sa vama da sklopi finansijski pravni dokument, ali će se najverovatnije zbog retrogradnog Merkura u martu i aprilu stvari promeniti u pogledu vašeg kapitala.

BONUS VIDEO:

MJESEČNI HOROSKOP ZA DJEVICU Astro prognoze za ljubav, posao, odnose appeared first on Aloonline.ba.

aloonline.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU