Mlad Mjesec u Škorpiji: Probudiće strast i ljubav, biće magnetskih privlačnosti, evo šta očekuje svaki horoskopski znak

Ovan

Vrijeme je da se pozabavite svojim vezama. Mlad Mjesec će vas podstaći da razmišljate o zajedničkom životu sa partnerom, uključujući i podjelu imovine. Takođe, u narednih mjesec dana, moguće je da ćete dobiti nasljedstvo, da ćete uspjeti da se nagodite ili dobijete kredit.

Bik

Daćete prioritet ljubavnim vezama koje su obećavajuće. Ipak, kako ova mjesečeva faza bude odmicala, doći ćete na raskrsnicu u odnosu sa partnerom. Možda ćete početi da živite zajedno, uđete u brak ili, sasvim suprotno, raskinete ljubavni odnos.

Blizanci

Moguće je da ćete isplanirati niz aktivnosti i da će vaša svakodnevna rutina biti prenatrpana. Da biste se uspješno izborili sa tim, potrebno je da napravite balans između ličnog i privatnog života. Ako razmišljate o promjeni posla, sada je pravo vrijeme za to.

Rak

Strast, seks i romansa vam se smiješi u narednom periodu. Dok je Mjesec u Škorpiji, posvetićete se izlascima, udvaranju, hobijima, kreativnosti i mašti. Ovo će biti ključni period i za slobodne i za zauzete. Ako priželjkujete dijete, sada je pravo vrijeme da radite na tome.

Lav

Dom je tamo gdje je srce, zar ne Lavovi? Ovaj tranzit će vas podstaći da se okrenete porodici i kućnim poslovima, piše „Lepota i zdravlje“. Ukoliko želite da provedete neko vrijeme uz svoju rodbinu ili bude zatraženo do vas da rješavate velike porodične probleme, uradite to na saosjećajan način.

Devica

Mlad Mjesec u Škorpiji će podstaći vaše komunikacione vještine, ali i želju za novim znanjima. Imaćete želju da pišete i da se oglašavate na društvenim medijima. Moguće je da će to biti strastvena vizija o kojoj ćete željeti da obavijestite svijet.

Vaga

Fokusirajte se na rješavanje finansijskog pitanja tokom ovog perioda. Možda ćete dobiti novu ponudu za posao, povišicu ili unosnog klijenta. Usredsredite se na svoje finansije i osmislite kako da se obogatite u nadolazećoj godini.

Škorpija

Stavite sebe u centar pažnje jer je mlad Mjesec sad u vašem znaku. Moguće je da će vam se stvoriti neočekivane prilike i nemojte se suzdržavati da ih iskoristite. Razmislite o obrascima koje biste željeli da usvojite za sljedeću godinu. Univerzum je na vašoj strani.

Strelac

Odvojite ovo vrijeme za sebe. Ako se osjećate kao da ste pregorjeli, ne brinite. Nemojte očekivati previše od sebe, već se fokusirajte na to da poboljšate svoje mentalno i fizičko zdravlje.

Jarac

Uzburkaće se vaš društveni život. Imaćete veliku želju da pokažete ljudima koliko ste zgodni, seksi i popularni. Iskoristite društvene mreže, odlazite na zanimljive događaje i ne bojte se da flertujete.

Vodolija

Ovaj tranzit će vas podstaći da razmislite o svojim ambicijama i kako da poboljšate profesionalni život. Unapređenje ili ponuda za novi posao bi mogla da zakuca na vrata. Nagrade za prethodno dobro obavljen posao sada mogu stići.

Ribe

Budite otvoreni i pronicljivi. Mlad Mjesec će probuditi u vama želju da istražujete. Poželjećete da otputujete negdje ili možda i da se usavršavate, naučite nešto novo. Ovo svakako nisu loše ideje, ali prije nego što započnete, razmislite kako će to dugoročno uticati na vas.

BONUS VIDEO:

Mlad Mjesec u Škorpiji: Probudiće strast i ljubav, biće magnetskih privlačnosti, evo šta očekuje svaki horoskopski znak appeared first on Aloonline.ba.

aloonline.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU