Mladi srpski nogometaš, jedno od najvećih čuda Football Managera

Partizan je nedavno kao slobodan igrač napustio mladi srbijanski napadač Matija Popović, koji je prethodno odbio potpisati profesionalni ugovor s crno-bijelima.

Ništa manje kontroverzan nije bio ni izbor novog kluba. Činilo se da je već u Milanu – dapače, bio je u ovom gradu – ali sve se izjalovilo pa je nakon brojnih nagađanja završio kao posuđeni igrač Napolija u Monzi.

Popularna nogometna PC simulacija “Football Manager” najavila ga je kao jednog od najvećih čuda u novoj verziji ove igre.

To znači da, ako volite ovu računalnu igricu, nećete pogriješiti ako angažirate trenutno 17-godišnjeg srpskog napadača, jer će vam se to kasnije vjerojatno višestruko isplatiti i postati jedan od najboljih nogometaša u svijetu – barem u igri.

Često je bilo primjera da igrači koji su najveći talenti u igri nisu ostvarili zavidne karijere u stvarnosti, a vjerojatno i više od onih kojima je “Football Manager” uspješno prognozirao blistavu karijeru.

Možda najbliži primjer je igrač američkog nogometa Freddie Adu, kojeg vjerojatno znaju svi koji su igrali “FM 2008”, budući da se tamo redovito pretvarao u jednog od najboljih i najskupljih igrača, koji uvijek završi u nekom od najvećih klubova. u svijetu. No, u stvarnosti je završio u Jagodini, a ni tamo se nije uspio nametnuti.

www.sportskacentrala.com

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU