Mladić proslavio 22. rođendan, sjeo u automobil i poginuo

Aleksandar Majstorović (22) iz Banatske Topole kod Kikinde u Srbiji poginuo je u teškoj saobraćajnoj nesreći kad je, upravljajući automobilom Renault Clio, sletio sa puta i ispao iz vozila, prenose srbijanski mediji.

Tragedija se desila u noći sa srijede na četvrtak malo poslije ponoći, i to nakon što je Aleksandar s društvom proslavio svoj 22. rođendan. Kad se slavlje završilo, sjeo je u automobil i zaputio se u susjedno mjesto Bašaid. Niko od ukućana nije ni vidio kad je otišao.

– Da li je krenuo kod djevojke ili je zbog nečega drugog sjeo za volan, ne zna se – ispričao je rođak nastradalog mladića, dodavši da se pretpostavlja da je uzrok nesreće prebrza vožnja, prenosi avaz.

Aleksandrovo tijelo našao je jedan taksista, koji je slučajno prolazio tim putem.

– Taksista je pozvao policiju. Policajci su oko pet ujutro došli na vrata Majstorovića i saopćili im strašnu vijest. Svima nam je vrlo teško. Pred Aleksandrom je tek bio život. Radio je kod komšije u jednom poljoprivrednom gazdinstvu. Nema utjehe za majku Snežanu, oca Zorana i starijeg brata Miloša – ispričao je rođak, dodavši da će se sahrana obaviti danas.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU