Mladići poginuli na putu do Posušja – TNTportal.ba

Imotski će proglasiti Dan žalosti nakon što su u teškoj prometnoj nesreći u Vinjanima Gornjim živote izgubili 20-godišnjak i 17-godišnjak, dok su drugi 17-godišnjak i 18-godišnjak zadobili ozljede opasne po život.

Iskreno suosjećamo s obiteljima poginulih momak, naših susjeda, dijelimo njihovu bol, naše su misli i molitve s njima. Teško ozlijeđenima želimo brz oporavak, rekao je gradonačelnik Ivan Budalić.

Prema prvim informacijama vozilo je izletjelo s kolnika te udarilo u zaštitnu metalnu ogradu uz cestu i prevrnulo se.

Nesreća se dogodila na cesti koja vodi iz pravca grada Imotskog prema Posušju. 

Bili su prijatelji, družili su se i bili su dobri momci. Obitelj preminulog dvadesetogodišnjaka ima ugostiteljski objekt u Imotskom i tu večer su baš tu pojeli pizzu. Ostali prijatelji su već bili u susjednom Posušju u jednom disko klubu.

Oni su dvojili hoće li uopće otići do Posušja ili ostati u Imotskom. I eto što se dogodilo, rekli su za 24sata neki od prijatelja nesretnih momaka koji su u šoku i teško još uvijek mogu shvatiti težinu nesreće.

Kada se vijest o tragediji proširila i kada su za nju saznali, u disko klubu u Posušju sve je zanijemilo.

Prevelik je ovo gubitak za obitelji, ali i za sve nas koji smo ih poznavali. Bili su pristojni i radišni mladi ljudi. Jadne njihove obitelji, komentirali su susjedi.

Poginuli mladići bili su iz grada Imotskog i prigradskog naselja Glavina Donja, odakle je i teško nastradali 18-godišnjak, dok je drugi 17-godišnjak iz Vinjana Gornjih.

Imotski: Poginula dva mladića, a još dva teško ozlijeđena

Tko će znati što se točno dogodilo. Jedino što znamo je da naših mladih momaka više nema, rekli su Imoćani brišući suze.

Dvojica 17-godišnjaka bili su učenici Tehničke srednje škole u Imotskom. Jednog prijatelji oplakuju uz riječi kako je bio dobar i drag učenik, iskren prijatelj, baš kao i nesretni dvadesetogodišnjak, dok za život dvojice preživjelih strahuju zbog posljedica zadobivenih ozljeda.

Gine nam mladost, ceste odnose mlade živote. Nema godine da nam u prometnim nesrećama ne poginu mladi ljudi. I to baš oko blagdana. Bože daj snage obiteljima, tužno su naveli susjedi tragično preminulih.

Na mjesto nesreće uz policiju i Državno odvjetništvo prvi su izišli vatrogasci JVP Imotski koji su iz smrskanog automobila izvlačili unesrećene.

Dojavu o prometnoj smo dobili nekoliko minuta iza ponoći i odmah smo s policijom izišli na teren. To je na cesti prije same granice sa susjednom BIH i graničnog prijelaza u Vinjanima Gornjim. Na cesti je blagi zavoj, a što se dogodilo, ne znamo. Poznavali smo momke, teško je u tom trenutku, a i sada bilo i nama i policiji. Znamo njihove obitelji, rekli su imotski vatrogasci.

(www.jabuka.tv | Foto: Ivo Čagalj / Pixsell)

www.jabuka.tv

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU