15 C
Sarajevo
Nedjelja, 25 rujna, 2022

Mobilnim bankarstvom BBI banke plaćajte režijske račune bez naknade

Korisnici Internet i mobilnog bankarstva BBI banke putem besplatneusluge 𝗲𝗥𝗲𝘇̌𝗶𝗷𝗮 imaju mogućnost plaćanja režijskih računa bez naknade i to samo jednim klikom.

Ova pogodnost odnosi se na plaćanjesvih režijskih računa na području Kantona Sarajevo, kao i za račune BH Telecoma i JP Elektroprivrede BiH na području cijele Bosne i Hercegovine, kao i za izmirenje obaveza prema JKP Visoko. Putem usluge eRežija građani mogu izmiriti i svoje obaveze prema agenciji Securitas ili uplatiti članarinu za BIHAMK.

Ugovaranjem usluge eRežija korisnik nije obavezan na plaćanje naloga, niti tu obavezu preuzima Banka, što znači da primljeni račun putem usluge eRežija klijent može platiti/ili ne platiti.

Uslugu eRežija korisnik može ugovoriti i za račune koji ne glase na njegovo ime (npr. za račune koji glase na drugog člana porodice). Inače, usluge Internet i mobilnog bankarstva BBI banke veoma su tražene i popularne u bh. dijaspori koja na ovaj način, bez dolaska u BiH, obavljasve vrste plaćanja i finansijskih obaveza u domovini.

„Korištenjem usluge eRežija građani ostvaruju značajne pogodnosti. Plaćanje računa je brže i jednostavnije, nema čekanja u redovima, a klijenti svoje obaveze mogu izvršiti bilo kada i sa bilo kojeg mjesta. Prijava za korištenje usluge eRežija se može ostvariti klikom na korisničkom nalogu Internet (eBBI) ili mobilnog (mBBI) bankarstva, a da bi započeli sa korištenjem ove pogodnosti korisnici na osnovu šifre navedene na standardnom računu usluga vrše njeno aktiviranje”, kažu u BBI banci.

  Dodijeljeno 30 grantova u sklopu regionalnog projekta “Unapređivanje rodne ravnopravnosti kroz proces pridruživanja EU”

Više detalja i instrukcije o aktivaciji usluge eRežija dostupno je na web stranici BBI banke: https://www.bbi.ba/bs/stanovnistvo/erezija,a svi zainteresovani dodatne informacije mogu dobiti u svim poslovnicama Bosna Bank International ili pozivom na besplatni BBI info telefon 080 020 020.

Ukoliko je korisnicima potrebna dodatna pomoć za aktivaciju i upotrebu mBBI i eBBI, klijenti BBI banke imaju mogućnost direktnog razgovarasa osobljem banke putem video ili audio chata na web stranici www.bbi.ba.

mobilnim bankarstvom bbi banke plaćajte režijske račune bez naknade
mobilnim bankarstvom bbi banke plaćajte režijske račune bez naknade

Koliko je koristan ovaj tekst?

Prosjek ocjena / 5. Broj glasova:

Članak još nema ocjena. Neka tvoja bude prva!

Kako ovaj članak smatrate korisnim...

Pratite nas na društvenim mrežama

Žao nam je što vam se članak nije svidio. Trudimo se da budemo bolji!

Pomozite nam da unaprijedimo sadržaje!

Recite nam kako možemo poboljšati sajt?

Supported by TNT Grupacija
Rahela
Rahelahttp://www.tnt.ba
Rahela Čabro je urednica na radiju i novinarka s decenijom iskustva. Blog je opušta, voli da istražuje i piše razne teme, posebno biznis ideje.
MOŽDA VAS ZANIMA
Supported by TNT Grupacija spot_img
DRUGI UPRAVO ČITAJU