Modna revija HRAM GLAMURA oduševila Tuzlake

Sinoć (Nedjelja 17.11.2019) u tuzlanskoj Vinoteci Madeira održana je godišnja revija kreatorke Svjetlane Vuković Cece pod nazivom ”Hram Glamura” u režiji i organizaciji Samir Rich-a.

Modeli koji su sinoć predstavili novu kolekciju poznate BH dizajnerke i kreatorke stigli su iz raznih krajeva BiH, no publiku je oduševilo to što izlazi nisu bili klasični nego drugačiji nego inače uz čak i performanse sa frizerima.
Između tri izlaza koliko ih je bilo, publiku su svojim izvedbama zabavili i pjevačica Aysela koja se na crvenom tepihu pojavila sa krunom na glavi te otpjevala tri pop-rock pjesme. Osim Aysele program je upotpunila i neprikosnovena orijentalna plesačica Elvira El-Nur sa također neobičnim performansom.
Svjetlana Vuković Ceca zahvalila se svima na organizaciji i podršci, posebno kompaniji Sar Light koja se pobrinula za rasvjetu i audio podršku, osim njima tu su bili i frizerski saloni Zo&Em iz Tuzle, frizerski salon Mery, butik Tip-top, mesnica Beširović, fotograf Haris Karabegović a što se tiče scenografije u Vinoteci za to se pobrinuo Salon vjenčanica i oprema za vjenčanje Glamour iz Tuzle.
U nastavku kroz fotografije pogledajte kako je sve izgledalo proteklu večer…

 

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU